Το MyChat είναι τώρα διαθέσιμο για συσκευές Windows Phone

MyChat

Οι ιδιοκτήτες των συσκευών Windows Phone μπορούν τώρα να απολαύσουν μία νέα εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων στα κινητά του τηλέφωνα. Πρόκειται για την MyChat  η οποία είναι ήδη ιδιαίτερα δημοφιλής στις Android.

Η εφαρμογή ΜyChat,  που αντικαθιστά τα κλασσικά SMS έχει διατεθεί για όλα τα Windows Phone 7.5, Windows Phone 8 και Windows Phone 8.1,  έρχεται με αριθμό build 1.0.0.36.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης στους χρήστες την δυνατότητα να κουβεντιάζουν δωρεάν με τους φίλους σε όλο τον κόσμο, με φωνής και κλήσεις βίντεο που διαθέτει, αρκεί φυσικά να έχουν και οι δύο εγκαταστήσει την εφαρμογή και να είναι συνδεδεμένοι με το διαδίκτυο..

Επιπλέον, το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα τις και βίντεο με τις επαφές τους, ενώ τους παρέχει, επίσης, την δυνατότητα για κουβέντα σε ομάδα, την υποστήριξη των smileys, και τα Push .

Η εφαρμογή – υπηρεσία  instant messaging είναι αρκετά νέα στο κινητό κόσμο, αλλά αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, δεδομένου ότι είναι διαθέσιμη και στα τρία κορυφαία κινητά λειτουργικά συστήματα, τα Android, iOS και Windows Phone.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται για την εφαρμογή ΜyChat μπορείτε να τη κατεβάσετε από το  Windows Phone Store. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).