Bomb Gaza Το παινχίδι σκάνδαλο στο Google Play

Bomb Gaza θα περιμένατε ποτέ να δείτε ένα τέτοιο παιχνίδι; Γνωρίζετε ότι το Google Play, είναι το επίσημο κατάστημα για του λειτουργικού συστήματος Android. Σαν όλα τα Web η υπηρεσία διαθέτει χρήσης για τους χρήστες αλλά Πολιτική προγραμμάτων και για τους προγραμματιστές που ανεβάζουν εφαρμογές με στόχο την διανομή τους.

bomb gaza

Ένας (τουλάχιστον) προγραμματιστής φαίνεται ότι δεν διάβασε και τόσο καλά τους όρους χρήσης της υπηρεσίας, και όπως όλα δείχνουν η Google δεν έχει εντοπίσει ένα παιχνίδι που ονομάζεται “Bomb Gaza.” Μέχρι τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου το παιχνίδι είναι ακόμα online.
Η Πολιτική Προγραμμάτων των Developer στο Google Play αναφέρει: «Δεν επιτρέπουμε περιεχόμενο που αντιτίθενται σε ομάδες ανθρώπων με βάση τη φυλή ή την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, την αναπηρία, το φύλο, την ηλικία, την ιδιότητα βετεράνου ή σεξουαλικού προσανατολισμού/ φύλου. ”

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει: “Bomb Gaza – ρίξτε βόμβες και αποφύγετε να σκοτώσετε αμάχους. Νέα Έκδοση Βελτιωμένη απόδοση. Νέο μουσικό του Ισραήλ.”

Το screenshot εμφανίζει ισραηλινά τζετ να πετούν πάνω από το έδαφος της Παλαιστίνης και να που προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

bomb gaza 1

Το παιχνίδι αυτή τη στιγμή έχει 3,7 αστέρια μεταξύ των οποίων, 47 χρήστες δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία των 5 αστέρων (προφανώς Ισραηλινοί), και 22 την ελάχιστη 1 αστέρι.

Τα σχόλια στη σελίδα είναι θετικά αλλά και καταδικάζουν το παιχνίδι και τον δημιουργό του. , με μία γραφή, «ασπόνδυλε αηδιαστικέ προσπαθείς να επωφεληθείς από τη γενοκτονία των Παλαιστινίων. Προσπαθείς να επωφεληθείς από τα βάσανα των άλλων.”

Ο δημιουργός του παιχνιδιού, το οποίο ανέβηκε στο Google Play στις 29 Ιουλίου, αναφέρεται ως PlayerFTW.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).