Samsung Gear S πραγματοποιεί κλήσεις και βγαίνει online χωρίς smartphone

Samsung Gear S : Η Samsung παρουσίασε σήμερα το Gear S, το νέο της SmartWatch που έρχεται με συνδεσιμότητα 3G, για να φέρει “την εμπειρία του smartphone στον καρπό σας.”

Η 3G σύνδεση μαζί με την υποστήριξη Bluetooth και Wi-Fi σημαίνει ότι η νέα συσκευή δεν θα χρειάζεται το smartphone σας για να λαμβάνει ειδοποιήσεις.

Samsung Gear S Samsung Gear S

το Tizen-powered Gear S της Samsung σας επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από κοινωνικά δίκτυα, και εφαρμογές ακόμα και όταν είστε μακριά από το τηλέφωνό σας. Επίσης σας επιτρέπει να απαντήσετε σε εισερχόμενα μηνύματα χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο που εμφανίζεται στην οθόνη, ή τη λειτουργία του S Voice για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις απευθείας από τον καρπό σας, ή να πάρετε κλήσεις που προωθούνται από το smartphone σας.

gear s
Φωτογραφία TheVerge

Όσον αφορά την εμφάνιση, το Gear S έχει μια κυρτή οθόνη 2-ιντσών Super AMOLED με ανάλυση 360 × 480, με την οποία οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις αφού τα της περιλαμβάνουν προβολή συζήτησης με συμπυκνωμένη γραμματοσειρά.
Για εκείνους που ανησυχούν για τις υπηρεσίες υγείας, το Gear S έχει ενισχυμένους multi-αισθητήρες, ενσωματωμένο GPS και το S Health.

Η Samsung ανακοίνωσε επίσης το Gear Circle σήμερα – Bluetooth που συνεργάζονται με smartphones.

Το Samsung Gear S και το Gear Circle θα είναι διαθέσιμα σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Οκτώβριο που μας έρχεται. Αναμένουμε να δούμε την απάντηση της Apple, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες από το Re/Code θα ανακοινώσει το πρώτο της wearable στο event του Σεπτέμβρη.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).