Πώς να διορθώσετε σφάλματα του Google Play

Δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε μετά από ένα μήνυμα σφάλματος στο Google Play; Ελέγξτε τα παρακάτω και τις λύσεις τους για να κάνετε τα πάντα να λειτουργούν ξανά.

google play error Google Play Google Play

Το Google Play εμφανίζει τα σφάλματα με μηνύματα pop-ups. Έτσι όταν υπάρχει ένα πρόβλημα με μια εγκατάσταση ή κάποια ενημέρωση των εφαρμογών σας θα δείτε το σφάλμα με τον χαρακτηριστικό αριθμό. Δυστυχώς, το κείμενο του μηνύματος είναι πολύ σύντομο και δεν εξηγεί πώς μπορείτε να το διορθώσετε. Για παράδειγμα, το σφάλμα 921:

“Άγνωστος κωδικός σφάλματος κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής (921).”
ή
“Unknown error code during application install (921).”

Ο mohamedrashad μέλος του XDA δημοσίευσε ένα άρθρο που εξηγεί τους κωδικούς που περιέχουν τα μηνύματα και τι σημαίνουν. Επίσης, η δημοσίευση συμπεριλαμβάνει τρόπους διόρθωσης του κάθε σφάλματος. Ακολουθεί ένα δείγμα τις λίστας του mohamedrashad:

Error 403

Λύση: Αυτό το σφάλμα έρχεται συνήθως σε συσκευές που χρησιμοποιούν πολλαπλούς λογαριασμούς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση το Google Play Store από το σωστό λογαριασμό. Στη συνέχεια, καταργήστε την εγκατάσταση της εφαρμογής που παρουσιάζει το σφάλμα και κάντε ξανά λήψη από το σωστό λογαριασμό.

Error 491

Λύση: Αφαιρέστε τον τρέχοντα λογαριασμό σας στο Google, προσθέστε ξανά το λογαριασμό, και στη συνέχεια δώστε σαφή στοιχεία από τις Υπηρεσίες του Google (Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Υπηρεσίες Google).

Error 495

Λύση: Διαγράψτε τα δεδομένα τόσο από το Google Play όσο και από το Google Services Framework (Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Google Play και υπηρεσίες της Google). Στη συνέχεια, αφαιρέστε το λογαριασμό σας στο Google, κάντε επανεκκίνηση της συσκευής, και στη συνέχεια προσθέσετε εκ νέου το λογαριασμό σας στο Google.

Error 919

Λύση: Έχει εξαντληθεί ο αποθήκευσης της συσκευής σας. Μπορείτε να καθαρίσετε τα cache σας, να αφαιρέστε τις εφαρμογές που δεν τε, ή να διαγράψετε και βίντεο.

Error 921

Λύση: Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη από το Google Play (Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Google Play). Αν εξακολουθεί να εμφανίζεται το σφάλμα, διαγράψτε τα δεδομένα από το Google Play (Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Υπηρεσίες Google). Τέλος, το σφάλμα εμφανίζεται ακόμα, διαγράψτε το λογαριασμό σας στο Google και προσθέστε τον ξανά.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα από το παρακάτω link

Google play errors

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).