Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Note 4 και το Note Edge με κυρτή οθόνη

Σε παγκόσμια αποκαλυπτήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Note 4, το τελευταίο Android phablet της ς.

Samsung Galaxy Note 4 and Note Edge galaxy note 4 galaxy note 4

Το Galaxy Note 4 έχει μια οθόνη 5.7 ιντσών, και παραμένει το ίδιο με τον προκάτοχό του. Φέρνει όμως αρκετές αναβαθμίσεις που είδαμε για πρώτη φορά στο Galaxy S5, όπως τη σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων και την οθόνη Quad HD Super . Η συσκευή είναι ανθεκτική (όχι αδιάβροχη) στο νερό και τη σκόνη. Είναι εξοπλισμένη με μια πίσω κάμερα στα 16MP , 8X ψηφιακό ζουμ, και μια κάμερα 3.7MP για selfie με ένα χαρακτηριστικό ευρυγώνιο που επεκτείνει το πανόραμα στις 90 με 120 μοίρες.

Το Galaxy Note 4 τρέχει με Android 4.4.4 (KitKat), αλλά επιστρέφει στην υποστήριξη του USB 2.0 (το Note 4 3 υποστήριζε USB 3.0). Το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει λειτουργία ταχείας φόρτισης που μπορεί να πάει από 0% έως 50% σε μόλις 30 λεπτά.

Η τέταρτη γενιά Note, διαθέτει βελτιωμένα χαρακτηριστικά του S-Pen, με διπλασιασμό της ευαισθησίας πίεσης και περισσότερες δυνατότητες, όπως η αναγνώριση χειρογράφου, για να εκτελεί ενέργειες όπως το ξεκλείδωμα της ή την κλήση σε μια επαφή.

Η Samsung ανακοίνωσε επίσης το Galaxy Note Edge, το οποίο διαθέτει μια κυρτή οθόνη που τυλίγεται γύρω από τις πλευρές της συσκευής, εξαλείφοντας τη περιμετρική στεφάνη εντελώς.

Η εταιρεία διέθεσε επίσης ένα SDK για τους προγραμματιστές ούτως ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερες για αυτήν την οθόνη.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).