BitTorrent Bleep σε δημόσια Alpha! Προστατέψτε τις συνομιλίες σας

H BitTorrent ανακοίνωσε σήμερα την δημόσια έκδοση Alpha της πλατφόρμας αντς μέσω P2P, Bleep. Εκτός από την των Windows, η εταιρεία διαθέτει επίσης εκδόσεις για Mac και . Πριν από δύο μήνες περίπου, η BitTorrent κυκλοφόρησε μια έκδοση invite-only Alpha του Βleep για τα Windows 7 και τα . Χάρη στην ανατροφοδότηση από την ομάδα δοκιμής του Βleep Alpha, η εταιρεία έχει μια έκδοση αρκετά πιο σταθερή σε bugs και διαθέτει την πρώτη δημόσια Άλφα σε κάθε πρόθυμο tester.

Bleep Alpha

Με την ευκαιρία αυτή, η BitTorrent έχει επίσης παρουσίασε το επίσημο λογότυπο του Βleep (όπως φαίνεται παραπάνω) αναφέροντας:

Έχει εμπνευστεί από την απλότητα του ενός διπλωμένου σημειώματος. Μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα, να το αναδιπλώσετε, και να το δώσετε στο χέρι του φίλο σας. Είναι γρήγορο και αποτελεσματικό. Δεν υπάρχει μεσάζων. Η εικόνα του διπλωμένου σημειώματος έχει σχεδιαστεί σαν ένα σύμβολο ταχύτητας, και ς της ιδιωτικής ζωής, στην σημερινή ψηφιακή εποχή.

Οι δοκιμαστές του Βleep μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό του κινητού τους. Μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση του πελάτη σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, το οποίο σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μοιραστούν προσωπικές πληροφορίες για να αποστείλουν ένα μήνυμα. Μπορούν επίσης να εισάγουν τις επαφές τους από την Google, και να προσκαλέσουν τους φίλους μέσω email, SMS, QR code, ή με ένα δημόσιο κλειδί.

bleeplogin

Το BitTorrent Chat, Βleep προσφέρει κρυπτογράφηση end-to-end για κάθε μήνυμα που αποστέλλεται μέσα από αυτό, και αποθηκεύει το του μηνύματος μόνο τοπικά στη συσκευή σας. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν το ιστορικό των κρυπτογραφημένων μηνυμάτων τους, χωρίς να αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος συνομιλιών.

Μπορείτε να κατεβάσετε το επαναστατικό πρόγραμμα από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).