O Larry Page της Google ονειρεύεται ένα αεροδρόμιο

Ο συνιδρυτής της Google Sergey Brin μπορεί να είναι υπεύθυνος του τμήματος ς X ης εταιρείας, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τον CEO Larry Page, να ονειρεύεται και να υποβάλει τις δικές του ιδέες. Σύμφωνα με μια δημοσίευση του The Information, ο Page έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την κατασκευή ενός πιο αποτελεσματικού αεροδρομίου καθώς και μιας πόλης πρότυπου.
google aiport

Ο συγγραφέας του άρθρου Amir Efrati αναφέρει ότι ο Page κάλεσε όλους τους υψηλόβαθμους της εταιρείας να οραματιστούν με τι θα μοιάζει το “Gοogle 2.0” και να θέσουν νέους στόχους για την επιχείρηση. Έτσι παρουσιάστηκαν ιδέες από τα εργαστήρια της εταιρείας, γύρω από συνδρομητικά προϊόντα, φιλικές προς τα , και διάφορες άλλες. Ο Page φέρεται να σχεδιάζει επίσης ένα νέο τμήμα R&D, παρόμοιο με το Gοogle X, που θα το επιβλέπει ο ίδιος.

Μεγάλα σχέδια και μεγάλες ιδέες για ένα μέλλον που φαίνεται να καθορίζεται πλέον και από τις μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες. Η εταιρεία αναζήτησης είναι ήδη γνωστή για τις ερευνητικές της ανησυχίες καθώς και για την εξαγορά εταιρειών ρομποτικής.

Κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά τι σχεδιάζεται στα εργαστήρια του Project X, παρά μόνο αυτά που μας αφήνει να δούμε η εταιρεία.

Η πρόταση πάντως για μία πρότυπη πόλη και ένα νέο επαναστατικό αεροδρόμιο φαντάζει λιγότερο τρομαχτική από τα ρομπότ της Boston Dynamics, που αποκτήθηκε φέτος από την Gοοgle.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).