5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε με το iPhone 6

Μέχρι τώρα ίσως έχετε ακούσει τι κάνει και τι δεν κάνει το iPhone 6, τι δυνάμεις μπορεί να αντέξει, πόσο μεγάλο το αισθάνεστε στο χέρι σας, και όλες αυτές τις ασυναρτησίες που κυκλοφορούν. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι το iPhone 6 εξακολουθεί να παραμένει απλά ένα smartphone που έχει πλεονεκτήματα αλλά και αδυναμίες.
iPhone 6 iPhone 6 iPhone 6

Το παρακάτω άρθρο είναι ένας απλός για τους χρήστες που εξακολουθούν να φοβούνται να αγοράσουν ένα iPhone 6, εξαιτίας του τι διαδίδει το σχετικά με αυτό. Αν αφήσετε το διαδίκτυο να σκεφτεί αντί για σας, οι πιθανότητες είναι να διαπιστώσετε ότι το iPhone 6 δεν αξίζει ούτε ένα ευρώ.

Πάμε λοιπόν…..

Μην το ρίχνετε από 1 μέτρο ή υψηλότερα

Οι πιθανότητες είναι ότι θα σπάσετε την οθόνη του, θα λυγίσετε το πλαίσιο του, και / ή θα βλάψετε τα εσωτερικά κυκλώματά του. Κανένα smartphone είναι σχεδιασμένο να αντέχει τις πτώσεις σε σκληρό δάπεδο, και δεν διαφημίζεται ότι μπορεί να το κάνει. Οι νόμοι της φυσικής ισχύουν για κάθε αντικείμενο λίγο πολύ με τον ίδιο τρόπο. Τα iPhones φτιάχνονται έτσι ώστε να είναι ιδιαίτερα λειτουργικά αλλά και συνάμα εμφανίσιμα. Αν θέλετε να το κρατήσετε έτσι, αγοράστε του μία θήκη.

Το iPhone δεν φτιάχτηκε για τον χοντρό πισινό σας

Μην κάθεστε πάνω του, πραγματικά, μην το κάνετε. Και μην το κάνετε για οτιδήποτε άλλο αντικείμενο έχετε στην κατοχή σας. Όπως στο tablet σας ή στα γυαλιά σας. Ακριβώς!. Με την λογική που δεν το κάνουμε στα γυαλιά μας έτσι δεν θα πρέπει να το κάνουμε και σε ένα τηλέφωνο. Στην πραγματικότητα, οι πίσω τσέπες δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν (!!!!). Τα περισσότερα πράγματα που βάζετε εκεί θα βγουν λυγισμένα, στριμμένα, ισοπεδωμένα, ή σχισμένα. Γιατί το iPhone 6 θα πρέπει να αντέχει την άγνοια σας;

Μην το βυθίζετε σε νερό

Δεν έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί κάτω από το νερό, και δεν θα πρέπει να είναι σε λίστα επιθυμιών σας. Κάθε φορά που θα βρεθείτε κοντά σε πολύ νερό, που αυτό πιθανώς σημαίνει ότι είστε σε διακοπές, είναι μια καλή ευκαιρία για να κόψετε κάποιες σχέσεις με το διαδίκτυο και να απολαύσετε την . Τόσο εσείς όσο και το iPhone σας αξίζετε ένα διάλειμμα. Βγάλτε λοιπόν από το μυαλό σας την σκέψη “τι θα γίνει αν κάνω μπάνιο μαζί του”.

Όσο για τα άλλα σενάρια, όπου μπορείτε να το ρίξετε στην τουαλέτα ή στην μπανιέρα, είναι αυτονόητο ότι το μπάνιο είναι επίσης ένα μέρος όπου τα τηλέφωνα δεν έχουν καμία θέση. Και επίσης δεν θα πρέπει να το αφήσετε να γλιστρήσει από τα χέρια σας.

Μην το βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων

Αν το κάνετε αυτό, είτε σημαίνει ότι είστε αλαζόνας, πλούσιος που προσπαθείτε να μαζέψετε κάποιες απόψεις σχετικά με τις χαζομομάρες που είδατε στο YouTube, ή ότι είστε απλά ηλίθιος. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχετε κανένα λόγο να διαμαρτύρεστε ότι το iPhone 6 σας δεν κατάφερε να περάσει το test. Κανονικά πρέπει να δίνουμε μία πρέπουσα προσοχή και στο ποια τρόφιμα μπορούμε να βάζουμε σε ένα φούρνο μικροκυμμάτων. Γιατί νομίζετε ότι το iPhone σας μπορεί να χειρηστεί την κατάσταση καλύτερα;

Μην πυροβολείτε τον πιανίστα

Εάν μπορείτε να λυγίσετε ένα smartphone με τα γυμνά χέρια σας, τότε είναι μάλλον να υποθέσουμε ότι δεν είναι αλεξίσφαιρο. Σίγουρα, υπάρχουν που μπορούν να σταματήσουν τις σφαίρες – όπως τα αλεξίσφαιρα γιλέκα – αλλά αυτά δεν έχουν σχεδιαστεί για να πραγματοποιείτε κλήσεις ή να σας επιτρέψουν την πρόσβαση στο Facebook. Αν θέλετε ένα buzzer για σενάρια πολέμου, να πάρετε ένα φορητό ραδιοτηλέφωνο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).