Η Google ανανεώνει το εργαλείο μεταφοράς δεδομένων

Η Google έκανε ένα “λιφτινγκ” στην εμφάνιση του υ μεταφοράς δεδομένων του πακέτου υπηρεσιών της, που καθιστά ευκολότερο να δηλώσετε ποιες πληροφορίες θέλετε να πάρετε.
google-revamps-data-transferring-tool-takeout

Όπως ίσως γνωρίζετε, η αρχειοθέτηση της Gοοgle επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν τα δεδομένα τους από κάποια από τις υπηρεσίες της εταιρείας με τη μορφή ενός υ. Μέχρι τώρα, δεν ήταν εμφανισιακά ευκολόχρηστο, έστω κι αν προσφέρονταν οι βασικές επιλογές στους χρήστες για να κάνουν την δουλειά τους.

Τώρα, όμως, το νέο γραφικό περιβάλλον είναι περισσότερο σύμφωνο με τα άλλα προϊόντα της Goοgle, όπως μας πληροφορεί το site Gοogle Operating System. Ο χρωματικός τόνος είναι πιο φωτεινός, και η όλη εμφάνιση καθαρότερη, πράγμα που το καθιστά ευκολότερο το να δηλώσει κάποιος τις επιλογές του.

Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε τα στοιχεία από Σελιδοδείκτες, Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, Ημερολόγιο, Επαφές, Drive, Voice, Προφίλ, Hangouts, Κύκλοι Gοogle+, Ροή Gοogle+, Επισημάνσεις, Σελίδες Gοogle+,  Messenger, YouTube,  Gοogle Photos, Panoramio, Βιβλία Gοogle Play, ακόμη και τo Ιστορικό Τοποθεσίας του Google Maps που ήταν στο τηλέφωνο σας και στους υπολογιστές σας όταν συνδεθήκατε στο διαδίκτυο.

Σε κάθε επιλογή από τα παραπάνω υπάρχει στα δεξιά ένα πράσινο “τικ” που σημαίνει ότι η επιλογή είναι προ-τσεκαρισμένη και έτοιμη να σας στείλει τα δεδομένα. Μπορείτε σε κάθε μία να κάνετε κλικ επάνω στο πράσινο “τικ” και αυτή θα αποχαρακτηριστεί δείχνοντάς ένα γκρίζο Χ, που σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα δεδομένα δεν θα αποθηκευτούν.

Επίσης αν κάνετε κλικ σε κάθε περιγραφή ς τότε θα πάρετε ένα υπό-μενού για την συγκεκριμένη υπηρεσία με επιπλέον επιλογές. Για παράδειγμα, για τα Βιβλία Gοogle Play μπορείτε να επιλέξετε αν θα κατεβάσετε όλα τα βιβλία ή κάποια από αυτά, ενώ για το Drive μπορείτε να συμπεριλάβετε όλα τα και τους φακέλους του δίσκου σας ή να επιλέξετε ποια θα κατεβάσετε. Είναι επίσης δυνατό να προσαρμόσετε τη μορφή της λήψης, να επιλέξτε μια μέθοδο παράδοσης και άλλα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).