30 δολάρια η αναβάθμιση από Windows 7 σε Windows 9

Τα Windows 9 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά στις αρχές του 2015, παρέχοντας στους χρήστες , που απέτυχαν να παραδώσουν τα Windows 8.
Πρόσφατα, αναφέρθηκε ότι τα Windοws 9 μπορεί να έρθουν δωρεάν για τους χρήστες των Windows 8.1, και όπως φαίνεται η ετοιμάζει επίσης μια ειδική προσφορά για εκείνους που τρέχουν συστήματα με Windows 7.

windows 9

Σύμφωνα με τον Ρώσο leaker Wzor, ο οποίος έχει δημοσιεύσει επανειλημμένως πολλές και ακριβείς για τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει την από τα Windows 7 στο νέο να είναι πολύ προσιτή.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, η αναβάθμιση από τα Windows 7 θα κοστίζει 30 δολάρια και η όλη διαδικασία θα διεξάγεται αυτόματα, χωρίς την ανάγκη ενός clear install.

Οι λόγοι πίσω από αυτήν την χαμηλή τιμή

Η Microsoft γνωρίζει ότι τα Windows 8 δεν ήταν και το πιο επιτυχημένο προϊόν στην ιστορία της, και έτσι η εταιρεία προσπαθεί να το “εξαφανίσει” όσο το δυνατόν συντομότερα.

Την ίδια στιγμή, θέλει τους χρήστες και τις εταιρείες να μην διστάσουν να απαλλαγούν από τα Windows 8, και ο καλύτερος τρόπος για αυτό είναι να παραχωρήσει τα Windοws 9 σε πολύ προσιτή τιμή.
Για αυτό όσοι “φορούν” Windows 8.1 θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν σε Windows 9 δωρεάν, ενώ οι ιδιοκτήτες συστημάτων με Windows 7 θα πρέπει να καταβάλουν ένα μικρό ποσό για να αποκτήσουν το νέο OS.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).