SuperEasy Password Manager Pro Review

SuperEasy Password : Γνωρίζουμε ότι οι ισχυροί κωδικοί πρόσβασης είναι υψίστης σημασίας για την ασφάλεια.  Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ασφαλείς κωδικοί πρόσβασης θα πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 8, 10 ή ακόμα καλύτερα 11 χαρακτήρες και να αποτελούνται από κεφαλαία και πεζά γράμματα, αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες που δεν έχουν κανένα νόημα συνολικά. Όροι που υπάρχουν σε λεξικά ή κοινά ονόματα είναι ακατάλληλοι για ς πρόσβασης. Κάπου εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Οι ισχυροί κωδικοί δεν απομνημονεύονται εύκολα, και είναι αρκετά επικίνδυνο να αποθηκεύονται στο πρόγραμμα .

Το SuperEasy Password Manager Free και Pro φαίνεται να είναι μια καλή λύση.

 

 

SuperEasy Password Manager

Δοκιμάσαμε την εφαρμογή και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα.

Η ήταν , ακόμα και οι αρχάριοι δεν θα δυσκολευτούν.

Αμέσως μετά την εγκατάσταση, θα σας ζητήσει να ορίσετε έναν κεντρικό κωδικό πρόσβασης, ή ένα “Master Password” όπως το αναφέρει, για να μπορέσετε αργότερα να έχετε πρόσβαση στο UI της εφαρμογής.

supereasy pm
Αμέσως μετά θα αναγνωρίσει τους browsers που χρησιμοποιείτε και θα σας ζητήσει να κάνει εγκατάσταση τα ανάλογα plugins. Με τα plugins αυτά πληκτρολογώντας master password σας θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να συνδεθείτε σε κάθε λογαριασμό. spm 1

Κατά τη διαδικασία εγγραφής ή της σύνδεσης, το SuperEasy Password Manager Pro ανιχνεύει αυτόματα όταν απαιτείται ένας κωδικός πρόσβασης και δημιουργεί έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης on-the-fly.

Έτσι εσείς θα πρέπει να απομνημονεύστε μόνο έναν κωδικό πρόσβασης και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα στο SuperEasy Password Manager Pro. Επιπλέον, το SuperEasy Password Manager Pro θα συμπληρώνει αυτόματα τις φόρμες εγγραφής με τα προσωπικά σας στοιχεία, εάν το επιλέξετε.

Για να ελέγξουμε την ασφάλεια της εφαρμογής προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το αρχείο της βάσης δεδομένων που χρησιμοποιεί για να αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασης. Ανακαλύψαμε κάτι που μας ικανοποίησε αρκετά. Η βάση δεδομένων ήταν κρυπτογραφημένη, και μάλιστα η εφαρμογή σας δίνει διαφορετικές επιλογές ς. encryption

Οι κωδικοί πρόσβασης σας και τα στοιχεία σύνδεσης σας αποθηκεύονται σε μια αδιαπέραστη βάση δεδομένων με πολλαπλά στρώματα ισχυρής κρυπτογράφησης AES.

Περιττό να αναφέρουμε ότι εφόσον δεν πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασης σας, τα Keyloggers (αν καταφέρουν να περάσουν  στον σας) αχρηστεύονται.

Το πρόγραμμα λειτουργεί σε:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8. 8.1.

Hard Drive Space:
Θα χρειαστεί 25MB στο δίσκο σας για τα .
Έρχεται σε 3 γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά και Γιαπωνέζικα.

Η τιμή της είναι στα 30 ευρώ. (μία άδεια για τρία PC)

Μπορείτε να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε την Pro έκδοση της εφαρμογής για 15 μέρες από εδώ.

ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν έκδοση από εδώ

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).