Huawei logo

Η Huawei παρούσα στην InfoCom World 2014

Η Huawei, ήταν παρούσα και φέτος στo InfoCom World 2014, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με ψηφιακές τεχνολογίες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.Huawei

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο κ. Haohui Mao, Country Manager της Ηuawei Technologies ΑΕ στην , παρουσίασε την πρόταση της HUAWEI για έναν «καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο». Όπως τόνισε ο κ. Mao, η στρατηγική της ς διεθνώς επικεντρώνεται στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της στους τομείς Carrier, Enterprise και Consumer, σε περισσότερες από 170 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται από την εταιρεία στην έρευνα και ανάπτυξη, στοιχείο το οποίο επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι πάνω από 70.000 άτομα παγκοσμίως απασχολούνται στα τμήμα R&D της εταιρείας, ενώ πάνω από 10% των ετήσιων εσόδων επενδύεται κάθε χρόνο στον τομέα αυτό. Παράλληλα, ο κ. Mao αναφέρθηκε στην εντυπωσιακά αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, καταγράφοντας υψηλούς θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται. Αναφερόμενος στην Ελλάδα τόνισε ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2005 έχοντας χτίσει ισχυρές συνεργασίες με όλους τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.

Επίσης στο περίπτερο της Ηuawei, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά δύο από τα καλύτερα smartphones της εταιρείας, το Ηuawei Ascend P7, το οποίο απέσπασε και την πανευρωπαϊκή διάκριση “European Consumer 2014 – 2015” από την EISA, καθώς και το νέο Ηuawei Ascend Mate 7 το οποίο σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).