Microsoft: απεριόριστος χώρος OneDrive στους χρήστες του Office 365

Οι χρήστες του έχουν πλέον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο OneDrive χωρίς επιπλέον κόστος.
Ο πόλεμος αποθήκευσης συνεχίζεται με ένα νέο επεισόδιο σήμερα. Αυτή τη φορά χτύπησε η Microsoft προσφέροντας σε όλους τους συνδρομητές του  Office 365 απεριόριστη αποθήκευση στο cloud της χωρίς επιπλέον κόστος.
Με άλλα λόγια, τη στιγμή που θα αγοράσετε μία νέα συνδρομή στο Office 365, μπορείτε να έχετε  όχι μόνο την πρόσβαση στο δημοφιλές λογισμικό Word, Exel, Power Point κλπ, αλλά και όσο χώρο χρειάζεστε στο cloud, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον .
office365 OneDrive

Η εταιρεία ανακοίνωσε αυτήν την προσφορά το πρωί, σαν ενημερωμένη έκδοση, εξηγώντας ότι η το είναι διαθέσιμο τόσο για τους απλούς καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο OneDrive, η Microsoft καθιστά λίγο πιο ελκυστική την λύση της αποθήκευσης σε σχέση από εκείνες που έρχονται από τους κύριους αντιπάλους της, δηλαδή την Google και το Dropbox.

Η τελευταία αυτή τη στιγμή προσφέρει 1 TB αποθηκευτικού χώρου για $9,99 (€7,85) το μήνα, αλλά περιττό να πούμε, ότι θα έχετε μόνο την αποθήκευση στο σύννεφο χωρίς πρόσβαση στις εφαρμογές του Office.

Από την άλλη πλευρά, η φθηνότερη συνδρομή της Microsoft είναι διαθέσιμη για $ 6,99 (€ 5,5) ανά μήνα, και μπορείτε να πάρετε απεριόριστη αποθήκευση στο σύννεφο και πρόσβαση στο Office,  Η συγκεκριμένη προσφορά είναι σαφώς αρκετά πιο ελκυστική για εκείνους που χρειάζονται μια τέτοια λύση.

Ένα από τα του OneDrive είναι η διαθεσιμότητα του για την πλειοψηφία των πλατφορμών στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των Windows Phone, iOS και , και έτσι η υπηρεσία γίνεται όλο και πιο ελκυστική για όλους τους χρήστες που θέλουν να έχουν τα αρχεία τους εύκολα προσβάσιμα όπου και αν πηγαίνουν.

Η δωρεάν έκδοση του OneDrive, η οποία δεν περιλαμβάνει το Office 365, έρχεται με 15 GB ελεύθερου χώρου αποθήκευσης

Να θυμάστε πάντως ότι τα αρχεία σας βρίσκονται σε ξένους servers και ότι μπορεί ναι μεν να μην τα χάσετε ποτέ. μια και άλλοι φροντίζουν για τα Backup, αλλά από την άλλη τα αρχεία σας τα βλέπουν και άλλα μάτια εκτός από τα δικά σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).