Επιτέλους! Συνεργασία Tor Project και Mozilla

Σήμερα το Tor Project ανακοίνωσε την συνεργασία του με το Mozilla, τον δημιουργό του browser, και το Center of Democracy & Technology, μια ομάδα υπεράσπισης για τα ψηφιακά δικαιώματα, σαν μέρος μιας νέας πρωτοβουλίας που ονομάζεται .Tor Project

Η συνεργασία θα βοηθήσει τόσο το ίδρυμα Mozilla όσο και το Tor Project. Το πρόγραμμα Firefox θα έχει περισσότερες δυνατότητες προστασίας της ιδιωτικής ζωής, ενώ το Tor Project θα δουλεύει παράλληλα με τους προγραμματιστές του Mozilla για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αρχικού πηγαίου κώδικα του Firefox με αυξημένη υποστήριξη από το δίκτυο Tor. Γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα ς Tor στηρίζεται στην τεχνολογία Mozilla.

Σήμερα υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός συνδέσεων Tor που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα. Το ίδρυμα Mozilla θα προσθέσει πολλά επιπλέον ενδιάμεσα relays στο Tor network.

Για σας που ανησυχείτε για προστασία της ιδιωτικής σας ζωής κατά την πλοήγηση σας στο Internet, το πρόγραμμα περιήγησης Tor είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τα αδιάκριτα α μακριά σας.

Με την ανακοίνωση της εταιρικής σχέσης του Mozilla και του δικτύου Tor, ότι η ιδιωτική περιήγηση θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο ισχυρή.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).