Google Liftware: Σας παρουσιάζουμε το κουτάλι της Google

Google : Η Google δεν επενδύει χρήματα μόνο σε μεγάλα , αλλά και σε ταπεινά κουτάλια. Αυτά τα κουτάλια όμως (όχι δεν τα αποκαλούμε spoogles) είναι κάτι παραπάνω από ένα βασικό σκεύος: Χρησιμοποιώντας εκατοντάδες αλγορίθμους, θα επιτρέπουν στους με ασθένειες όπως τη νόσο του Πάρκινσον να απολαμβάνουν το φαγητό τους χωρίς να το χύνουν. Google Liftware Google Liftware Google Liftware

Η εν λόγω τεχνολογία αντιλαμβάνεται πώς κουνάει ένα χέρι και καθιστά δυνατή άμεσες προσαρμογές στο σκεύος για να μείνει ισορροπημένο. Σε κλινικές δοκιμές, τα κουτάλια Liftware εμφάνισαν μειωμένη ανα του κουταλιού κατά ένα μέσο όρο 76 τοις εκατό.

“Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή και ελπίζουμε να κατανοήσουμε τη νόσο κα μακροπρόθεσμα”, δήλωσε η εκπρόσωπος της Google Katelin Jabbari.

«Είναι σαν μυθιστόρημα», δήλωσε η νευρολόγος Dr. Jill Ostrem, η οποία ειδικεύεται σε κινητικές διαταραχές όπως τη νόσο του Πάρκινσον και εργάζεται στο UC San Francisco Medical Center.

Βοήθησε και αυτή στο project, συμβουλεύοντας τους εφευρέτες και δοκιμάζοντας τη , ανακαλύπτοντας ότι πρόσφερε αρκετά πλεονεκτήματα σε κάποιους από τους ασθενείς της.

“Έχω μερικούς ασθενείς οι οποίοι δεν μπορούσαν να φάνε μόνοι τους, χρειαζόταν κάποιον για να τραφούν. Τώρα μπορούν να φάνε μόνοι τους”, δήλωσε. “Δεν θεραπεύει την ασθένεια αλλά είναι μια πολύ θετική αλλαγή.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).