Stephen Hawking Θέλω να παίξω σε ταινία του James Bond

Η τελευταία φιλοδοξία για καριέρα του Stephen δεν έχει να κάνει με την επικύρωση θεωριών για το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Ο φημισμένος θεωρητικός φυσικός θέλει να παίξει σε και συγκεκριμένα:

Stephen Hawking Stephen Hawking Stephen Hawking

“Ιδανικό ρόλος για μένα θα ήταν ένας κακός σε μια ταινία του James Bond,” δήλωσε ο Hawking στο Wired, και δημοσίευσε η . “Νομίζω ότι η αναπηρική καρέκλα και η φωνή του υπολογιστή θα ταίριαζε με τον ρόλο.”

Ο Hawking, 72 χρονών, εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Wired, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη.

Ενώ τα γυρίσματε για την επόμενη ταινία Bond φαίνεται ότι θα αρχίσουν σύντομα, ο Hawking έχει κάποιο σκληρό ανταγωνιστή. Οι φήμες αναφέρουν ότι ο Christoph Waltz θα παίζει τον κακοποιό στην ταινία και ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι το φθινόπωρο.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Wired, ο Hawking μίλησε για το γιατί η φωνή του είναι έτσι, και πως ο ανέλαβε τα καθήκοντα της ομιλίας του.

“Μπορούσα να μιλήσω με έναν συνθέτη φωνής, αν και αυτό μου έδωσε αμερικανική προφορά,” είπε ο Hawking. “Έχω κρατήσει αυτή τη φωνή, επειδή τώρα πια είναι το κατατεθέν μου.”

Ο Hawking πάσχει από πλάγια μυατροφική σκλήρυνση (ALS), μια εξουθενωτική ασθένεια που του έχει πάρει τη φωνή και τον άφησε καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι. Από το 1997, χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό υπολογιστή για να μιλήσει, ο οποίος λειτουργεί με ένα μυ στο μάγουλό του.

Είτε ο Hawking τελικά υποδυθεί τον κακοποιό στο επόμενο Bond είτε όχι, ο διάσημος επιστήμονας έχει ήδη αφήσει τα σημάδια του στην τέχνη, με εμφανίσεις στο “The Simpsons”, το “Star Trek” και τη “Θεωρία του Big Bang”, μεταξύ άλλων. Ηχογράφησε ένα τμήμα για το “”Monty Python Live (Mostly)” που παρουσιάστηκαν το καλοκαίρι στο Λονδίνο. Η φωνή του ακούγεται επίσης σε ένα των Pink Floyd που έβγαλαν το 1994, “Keep Talking”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).