Το Yosemite έχει ακόμα πολλά προβλήματα

Σύμφωνα με μία συζήτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα υποστήριξης της κοινότητας Apple, φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί χρήστες που θα λέγαμε ότι σαφώς μισούν τα OS X 10.10 Yosemite και θέλουν να πάνε πίσω στα Mavericks , στην έκδοση MAC OS της Apple του 2013.
Yosemite Yosemite Yosemite Yosemite Yosemite

Οι λόγοι κυμαίνονται είτε από τα και τα εικονίδια που δεν αρέσουν για συγκεκριμένες διαμορφώσεις μέχρι τα ευρύτερα ζητήματα που αναφέρθηκαν στο Wi-Fi. Οι περισσότεροι χρήστες που διαμαρτύρονται για τα προβλήματα αυτά θέλουν να κατέβουν μ'ία έκδοση κάτω, να κάνουν δηλαδή downgrade στο λειτουργικό τους σύστημα

Μέχρι τώρα, το μεγαλύτερο μέρος των μηνυμάτων σε αυτή την συζήτηση είναι αρκετά παλιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι πλέον ευχαριστημένοι με το Mac τους. Μερικά από τα τελευταία σχόλια δείχνουν ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί χρήστες που θέλουν να γυρίσουν πίσω στα Mavericks (OS X 10.9).

Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα ζητάνε οδηγίες για τον ασφαλέστερο τρόπος για να να κάνουν downgrade. Δυστυχώς, το θέμα δεν φαίνεται να έχει απαντηθεί. Ο απλούστερος και ασφαλέστερος τρόπος για να επιστρέψετε στα Mavericks είναι να επιστρέψετε σε ένα παλαιότερο αντιγράφο ασφαλείας, κατά προτίμηση το τελευταίο που έχετε όταν ακόμα τρέχατε τα OS X 10.9. Και φυσικά, αν είστε ο χρήστης που χρησιμοποιεί το Time Machine και κάνει τακτικά . Αν όχι, τότε η λύση αυτή μάλλον δεν κάνει για εσάς.

Ένας άλλος απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να υποβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα είναι να εγκαταστήσετε τα Mavericks από κάποιο φυσικό μέσο. Θα χρειαστείτε για αυτή την λύση ένα bootable δίσκο με το OS X 10.9 και θα πρέπει να επανεκκινήσετε το Mac σας έχοντας πατημένο το πλήκτρο Option (Alt) για να αποκτήσετε πρόσβαση στο OS X Installer και στα βοηθητικά προγράμματα του δίσκου. Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει πρώτα ένα αντίγραφο ασφαλείας των σημαντικών σας. Το λειτουργικό σύστημα μπορεί πάντα να επανεγκατασταθεί. Παλιές μνήμες, ωστόσο, θα χαθούν για πάντα αν διαμεροποιήσετε ή  διαγράψετε τον σκληρό σας δίσκο. Έτσι, πριν κάνετε οτιδήποτε, προτιμήστε να σώσετε τα πάντα σε έναν εξωτερικό δίσκο ή ένα που δεν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό. Αν το Mac σας είναι από το 2011 ή νεώτερο, μπορείτε να δοκιμάσετε την αποκατάσταση χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο Internet .

Αν ψάχνεστε να υποβαθμίσετε το λειτουργικό σας στα Mavericks μόνο και μόνο επειδή δεν σας αρέσουν τα χρώματα, οκ, το δεχόμαστε. Άλλωστε γούστα είναι αυτά. Το ίδιο ισχύει και για όσους από εσάς έχουν παρατηρήσει μια σημαντική μείωση στην απόδοση μετά την αναβάθμιση. Ωστόσο, αν θέλετ να το κάνετε μόνο γιατί το Wi-Fi δεν λειτουργεί σωστά, σας προτείνουμε να κάνετε λίγο υπομονή γιατί η  Apple εργάζεται για να βγάλει σχετικά σύντομα μία αναβάθμιση που θα λύσει το πρόβλημα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).