Skype για Windows Phone νέα σημαντική ενημέρωση

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Skype για τα Windows Phone η οποία έρχεται με αρκετές σημαντικές βελτιώσεις, που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μία «έξυπνη chat εμπειρία», όπως δήλωσε η εταιρεία σε σημερινή ανακοίνωση της.
Skype iOS

Το Skype 2.25.0.111 για τα Windows Phone μπορείτε να το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και αν δεν έχετε αλλάξει την διαμόρφωση της συσκευής σας, η νέα έκδοση πρέπει να υπάρχει ήδη στο τηλέφωνό σας.

Κατά την πρώτη εκτέλεση, δεν θα παρατηρήσετε αλλαγές στο Skype, καθώς τα νέα δεν στοχεύουν στη εμφάνιση της εφαρμογής, αλλά προσπαθούν να βελτιώσουν την εμπειρία που θα έχετε μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης.

Σε αυτή την έκδοση, τα emoticons που μπορείτε να στείλετε σε συνομιλίες σας είναι μεγαλύτερα και προφανώς πιο ελκυστικά, αλλά σε μικρότερες συσκευές, όπως το Lumia 520, μπορεί να καταλάβουν πραγματικά πολύ χώρο στην οθόνη σας.

Επίσης, η νέα έκδοση του Skype περιλαμβάνει επιλογές για να τα και να καθαρίσετε συνομιλίες, που είναι αρκετά χρήσιμο όταν προσπαθείτε να κρατήσετε τα πράγματα οργανωμένα κατά την σας με κάποιον.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο Skype έρχεται με βελτιωμένους χρόνους φόρτωσης, πράγμα που σημαίνει ότι η εφαρμογή θα πρέπει να τρέχει πιο γρήγορα στη συσκευή σας, και χωρίς να έχει σημασία η διαμόρφωση του υλικού σας.

Τέλος, μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του Skype, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε όλα τα avatars για τις ομάδες, και έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσθέσετε ομάδες στην λίστα αγαπημένων σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση 2.25.0.111 του Skype για Windows Phone από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).