Infinit: αποστολή και λήψη αρχείων οποιουδήποτε μεγέθους

Infinit:Τα τελευταία χρόνια, η αποστολή και λήψη αρχείων είναι πιο εύκολη από ποτέ. Αν και είναι ακόμα δυνατό να αποθηκεύσετε αρχεία σε διακομιστές FTP ή web , υπάρχουν όπως το που πριν απο μερικά χρόνια δεν υπήρχαν. Υπηρεσίες όπως το , το OneDrive ή το έχουν έρθει και έχουν αλλάξει τη ζωή μας.Infinit

Το Infinit όμως είναι διαφορετικό και κάτι περισσότερο, σύμφωνα με το BitTorrent Sync από οποιεσδήποτε από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες αποθήκευσης στο σύννεφο. Μία από τις βασικές του διαφορές είναι ότι δεν υπάρχει όριο. Μπορείτε να αποθηκεύετε αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους!

Αφού έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή του Infinit στον υπολογιστή ή το Mac σας, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Αυτή είναι μία από τις απαιτήσεις, αλλά μόνο για τον αποστολέα των αρχείων. Οι παραλήπτες δεν χρειάζονται λογαριασμό για να κατεβάσουν τα αρχεία κάτι που είναι μία από τις βασικές διαφορές με το BitTorrent Sync.

Το Infinit λεπτομερώς

Μετά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού, συνδέεστε αυτόματα στην υπηρεσία. Το Infinit τρέχει στο παρασκήνιο και μπορείτε να το δείτε με ένα κλικ στο εικονίδιο του προγράμματος.

Εκεί θα δείτε όλες τις μεταφορές που εκτελούνται. Μπορείτε να αποδεχτείτε ή να αρνηθείτε μια μεταφορά. Οι μεταφορές αρχείων ξεκίνούν με ένα κλικ στο εικονίδιο με το χάρτινο αεροπλανάκι ή κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο επιλέγοντας την επιλογή από το μενού.

Μπορείτε να προσθέσετε πολλά αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους, και να προσθέσετε κάποιο μήνυμα για τη μεταφορά αν το επιθυμείτε. Αν θέλετε να μεταφέρετε αρχεία σε κάποιο χρήστη, πληκτρολογήστε το όνομα του χρήστη και αμέσως θα σας εμφανιστούν οι επιλογές που έχετε.

Εάν ο δικαιούχος είναι online μπορεί να αποδεχτεί την μεταφορά και τα δεδομένα αρχίζουν να μεταφέρονται αυτόματα από τον υπολογιστή σας στο σύστημα του παραλήπτη. Αν ο παραλήπτης δεν είναι online, τα περιεχόμενα κρυπτογραφούνται και ανεβαίνουν στον του Ιnfinit. Ο παραλήπτης θα ειδοποιηθεί την επόμενη φορά που θα τρέξει το Infinit στον υπολογιστή του. Οι μεταφορές και τα αρχεία είναι πάντα κρυπτογραφημένα.

Αν ο παραλήπτης δεν διαθέτει λογαριασμό έχετε τη δυνατότητα να του στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που περιέχει το σύνδεσμο λήψης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία και για να στείλετε αρχεία στον εαυτό σας, για να τα λάβετε για παράδειγμα, σε μια άλλη που τα χρειάζεστε.

Η υπηρεσία Ιnfinit προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για αποστολή αρχείων σε άλλους παραλήπτες, ανεξάρτητα από το αν αυτοί είναι χρήστες της υπηρεσίας ή όχι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).