Πώς να αναζητήσετε παλιές δημοσιεύσεις στο Facebook

Ένα νέο χαρακτηριστικό που ενεργοποίησε το Facebook, επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν συγκεκριμένες δημοσιεύσεις, φωτογραφίες ή στο λογαριασμό τους.

Το Facebook ανακοίνωσε τη κυκλοφορία των νέων λειτουργιών αναζήτησης για τους χρήστες iPhone και desktop του κοινωνικού δικτύου. Είναι ενσωματωμένο στην ήδη υπάρχουσα υπηρεσία Graph Search, και θα επιτρέψει στους χρήστες να αναζητούν παλιές δημοσιεύσεις στο λογαριασμό τους, ή οποιδήποτε περιεχόμενο έχουν μοιραστεί με τους φίλους και σε δημόσιες σελίδες.facebook graph-search

Μέχρι τώρα, το χαρακτηριστικό κυκλοφορεί για τους χρήστες iPhone και υπολογιστών. Η επίσημη ανακοίνωση δεν έκανε κάποια αναφορά για τους χρήστες των , αλλά μάλλον δεν θα αργήσει.

Όταν η λειτουργία είναι διαθέσιμη στο λογαριασμό σας, θα δείτε μια ειδοποίηση ακριβώς κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης που θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ψάξετε για παλιές δημοσιεύσεις.

Η αναζήτηση είναι απλή: χρησιμοποιήστε μερικές λέξεις- της δημοσίευσης που θέλετε να βρείτε.

Καθώς θα πληκτρολογείτε στη γραμμή αναζήτησης, το Graph Search θα αρχίσει να συμπληρώνει αυτόματα αυτά που γράφετε.

Μετά την πληκτρολόγηση του ερωτήματος σας θα οδηγηθείτε σε μια νέα οθόνη που θα εμφανίζει όλες τις αναρτήσεις στο Facebook που ταιριάζουν στα κριτήρια που θέσατε.

Το Facebook Graph Search είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, αν ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Παρακάτω υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα για να έχετε σχετικότερα αποτελέσματα.

  • Σκεφτείτε λέξεις-κλειδιά. Όπως και με την αναζήτηση στο Google, μερικές φορές το λιγότερο είναι το καλύτερο. Με άλλα λόγια, μην ψάξετε για: “Μια φορά ήμουν στην παραλία με τον Αντώνη και τα παιδιά.” Οι λέξεις “παραλία Αντώνης” είναι υπεραρκετές.
  • Χρησιμοποιήστε ένα όνομα για να περιορίσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης.
  • Τα αποτελέσματα δεν εμφανίζονται με χρονολογική σειρά. Κυλήστε την αν δεν συναντήσει αυτό που ψάχνετε στην αρχή των αποτελεσμάτων.
  • Πατώντας το Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία κατά την προβολή των αποτελεσμάτων αναζήτησης θα σας επιτρέψει να αλλάξετε την κατηγορία που εμφανίζονται τα αποτελέσματα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).