Minecraft Story Mode Ανακοινώθηκε η story-driven εκδοχή του Minecraft!

Το Minecraft μοιάζει με την κότα με τα χρυσά αυγά, καθώς αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο προσοδοφόρα games που υπάρχουν! Για αυτό άλλωστε και οι υπεύθυνοι της Microsoft δαπάνησαν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να εξαγοράσουν την εταιρεία ανάπτυξης του, Mojang.

Minecraft

Ως γνωστόν, το Μinecraft προσφέρει αναρίθμητες δημιουργικές δυνατότητες στους gamers που ασχολούνται μαζί του, όμως όλο αυτό το διάστημα υπήρχε κάτι που του… έλειπε, και αυτό δεν είναι άλλο από ένα story!

Ωστόσο, πολύ σύντομα αυτό δεν θα είναι πλέον για το πετυχημένο παιχνίδι, καθώς η Mojang σε με την Telltale Games ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στη δημιουργία μίας έκδοσης του Μinecraft σε episodic μορφή, το οποίο θα διαθέτει story! Το παιχνίδι αυτό που θα ονομάζεται Μinecraft: Story Mode και σύμφωνα με τους developers της Telltale Games, θα προσφέρει μία εξ' ολοκλήρου φρέσκια και αυθεντική εμπειρία από τον κόσμο του Minecraft, η οποία θα έχει ως πηγή έμπνευσης της, τη τεράστια του δημοφιλούς παιχνιδιού. Παράλληλα, το ξεχωριστό αυτό Minecraft θα εξιστορεί μία ιστορία, η οποία θα καθορίζεται από τις επιλογές του παίκτη.

Με το όνομα της Telltale να αποτελεί «εγγύηση», σίγουρα το Μinecraft: Story Mode (το οποίο θα είναι ένα standalone game και όχι κάποιο expansion), σίγουρα θα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και θα κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους fans του δημοφιλούς κόσμου. Το Μinecraft: Story Mode είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στο 2015 για κονσόλες, PC και φορητές συσκευές.

Πηγή: gameslife

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).