The Witcher 3: Wild Hunt, gameplay video 35 λεπτών

Ένας από τους μεγαλύτερους τίτλους που ανακοινώθηκε στην φετινή Ε3, ήταν η τρίτη υλοποίηση του επιτυχημένου franchise “The Witcher”. Το The Witcher 3: Hunt θα κυκλοφορήσει στην αρχές του 2015 και σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα ένα χορταστικό βίντεο 35 λεπτών που δείχνει πολλά στοιχεία από το gameplay του παιχνιδιού.The Witcher 3 Wild Hunt

Σύμφωνα με τους δημιουργούς (CD Projekt RED) του Witcher 3 θα δούμε ίσως ένα από τα μεγαλύτερα world maps που έχουμε γνωρίσει σε Action RPG (λέγεται πως θα έχει μεγαλύτερη επιφάνεια και απ'αυτή του Elder Scrolls IV: Skyrim). Επίσης έχουν δώσει μεγάλη στις αποστολές (quest) που θα κληθεί να λάβει είς πέρας ο και οι οποίες αναμένεται να προσφέρουν τουλάχιστον 100 ώρες παιχνιδιού, πρίν τον τερματισμό του.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η εταιρία μας δίνει μια γεύση από τα mechanics, τα quests και τις μάχες του επερχόμενου τίτλου, μας επισημαίνει όμως πως το τελικό αποτελέσμα θα είναι λίγο διαφορετικό, φανταζόμαστε κυρίως στον τεχνικό τομέα (-ήχος).

Το The Witcher 3: Wild Hunt θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου 2015 παγκοσμίως (και στην χώρα μας) για τις συσκευές PlayStation 4 και Xbox One όπως επίσης και για PC.

GHz.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).