Microsoft Surface

Κατεβάστε και χρησιμοποιήστε την εικόνα αποκατάστασης του Surface σας

Όλες οι συσκευές έρχονται με ένα αποκατάστασης των Windows που περιλαμβάνει  πληροφορίες που σας επιτρέπουν να ανανεώσετε τη συσκευή σας ή να επαναφέρετε το Surface στην εργοστασιακή του κατάσταση.microsoft-surface-ipad

Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με το Surface, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την εντολή του μενού “επιλογές αποκατάστασης” [recovery options]. Αν όμως έχετε κάποιο πρόβλημα που εμποδίζει το Surface σας να ξεκινήσει, ή εάν το recovery έχει αφαιρεθεί από το Surface σας, τότε μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο  “ αποκατάστασης” που χρειάζεστε, από την επίσημη σελίδα της Microsoft, και να δημιουργήσετε μια USB ανάκτησης για να εκκινήσετε τη συσκευή σας και από εκεί να αποκτήσετε πρόσβαση στα εργαλεία ανάκαμψης και στην επίλυση προβλημάτων του Surface σας.

Σήμερα θα σας δείξουμε πώς να κατεβάσετε μια εικόνα αποκατάστασης για το Surface σας , και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε μια USB μονάδα ανάκτησης από τη λήψη της εικόνας αποκατάστασης.

Προσοχή! οι USB μονάδες ανάκτησης δεν είναι ίδιες για όλα τα μοντέλα Surface. Να χρησιμοποιήσετε μόνο την USB μονάδα ανάκτησης που είναι η σωστή για το συγκεκριμένο Surface μοντέλο σας.

Θα χρειαστείτε:

  • Να κατεβάσετε τα εικόνας αποκατάστασης για το μοντέλο του Surface σας σύμφωνα με το παρακάτω παράδειγμα
  • Τουλάχιστον μία 8GB USB μονάδα flash για τα Surface RT και Surface 2 μοντέλα
  • Τουλάχιστον μία 16GB USB μονάδα flash για τα Surface Pro μοντέλα

Οδηγίες:

1 Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Microsoft, και συνδεθείτε με το λογαριασμό Microsoft που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε το Sureface Σας. (Δείτε παρακάτω εικόνα)

Κάντε στο: Κατεβάστε ένα είδωλο αποκατάστασης για το Sureface σας

Recovery_Image-1

2. Επιλέξτε το εγγεγραμμένο Surface σας για το οποίο θέλετε να κατεβάσετε μια εικόνα αποκατάστασης και κάντε κλικ στο “Continue” [Συνέχεια] . Αν δεν έχετε εγγράψει [κάνει Register] το Surface σας ακόμα, τότε μπορείτε να το κάνετε  σε αυτή τη διαδικασία. (Δείτε παρακάτω εικόνα)

Recovery_Image-2

3 Κάντε κλικ στο κουμπί “Download”, κάντε κλικ στο “Save” (το παράδειγμα είναι με IE, κάντε αντίστοιχο Save με τον δικό σας Browser), και αποθηκεύστε το αρχείο ZIP (εικόνα αποκατάστασης) στην εργασίας σας.  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται να κατεβάσετε ένα μεγάλο αρχείο (περίπου 6.21GB) που μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να ολοκληρωθεί η λήψη.

4. Ακολουθήστε τα βήματα που εμφανίζονται στην παρακάτω για να δημιουργήσετε μια μονάδα ανάκτησης  από την λήψη της εικόνας αποκατάστασης. Για όσους δυσκολεύονται με την Αγγλική γλώσσα, σας μεταφράζουμε συνοπτικά:

Βήμα 1: Βάλτε το κατάλληλο USB στην θύρα usb
Βήμα 2: Από την επιφάνεια εργασίας σας κάντε κλικ στο “Ο υπολογιστή μου”
Βήμα 3: Κάντε δεξί κλίκ στο δίσκο που έχει το USB  και επιλέξτε το “Διαμόρφωση”
Βήμα 4: Στο παράθυρο της διαμόρφωσης επιλέξτε σαν σύστημα αρχείων το “Fat32” και δώστε ένα όνομα στην Ετικέτα τόμου, όπως για παράδειγμα Recovery και πατήστε το πλήκτρο “Εκκίνηση”
Βήμα 5: Κάντε κλικ στο OK για α σβηστούν όλα τα που τυχόν έχει το USB
Βήμα 6: Κάντε κλικ στο ΟΚ όταν η διαμόρφωση θα ολοκληρωθεί
Βήμα 7: Κάντε αποσυμπίεση (unzip) στο αρχείο που έχετε ήδη κατεβάσει κάνοντας δεξι κλικ απάνω στο αρχείο και επιλέγοντας το “Αποσυμπίεση”
Βήμα 8: Κάντε αντιγραφή στη μονάδα USB όλα τα αρχεία που βρήκατε μετά την αποσυμπίεση

Recovery_Image-4

5. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την USB μονάδα ανάκτησης για το Surface σας για να το ανανεώσετε ή να το επαναφέρετε (Δείτε παρακάτω εικόνα)

Recovery_Image-5

Καλή επιτυχία

Φωτογραφίες και οδηγός από το 8forums

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).