Η Microsoft Ελλάς ανασχηματίζεται

H Ελλάς ανακοινώνει αλλαγές και εσωτερικές μετακινήσεις στελεχών σε καίριες διοικητικές θέσεις.

microsoft-hellas

Ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Consumer Channels Group στη Microsoft Hellas, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική και τις πωλήσεις των καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών της Microsoft μέσω των δικτύων λιανικής πώλησης, των καναλιών χονδρικής πώλησης και διανομής καθώς και μέσω των κατασκευαστών συσκευών (ΟΕΜ).

Τη θέση αυτή κατείχε προηγουμένως η Δήμητρα Ντάρδα, η οποία πλέον έχει προαχθεί σε Eπικεφαλής του οργανισμού ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturers) για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

O Θεοδόσης Μιχαλόπουλος προέρχεται από την Vodafone Ελλάς, όπου κατείχε θέσεις ευθύνης στις Πωλήσεις (Business Sales Manager) και στο Marketing (Prepaid Group Brand Manager) για τα τελευταία 6 χρόνια. Είναι πτυχιούχος Electrical and (BEng) από το of Sussex και είναι κάτοχος MSc σε Communications and Signal Processing από το Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, καθώς και MBA από το ALBA Business School.

Επιπλέον, η Μυλαίδη Στούμπου αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Διευθύντριας Τεχνολογίας, συνεχίζοντας το έργο της Ελένης Ραχανιώτου, η οποία ανέλαβε νέα καθήκοντα στα κεντρικά της Micrοsoft στο Redmond. Στο νέο της ρόλο, η κα. Στούμπου θα έχει στην ευθύνη της τη στρατηγική της εταιρίας σε θέματα , καθώς και την προώθηση των νέων τεχνολογιών cloud και mobility της Micrοsoft στην αγορά, με έμφαση στην προσέγγιση των εξειδικευμένων κοινών, όπως Εταιρίες Παραγωγής Λογισμικού, Νεοφυείς Επιχειρήσεις (startups) και Στελέχη Πληροφορικής.

Η Μυλαίδη Στούμπου εντάχθηκε στο δυναμικό της Micrοsoft Hellas το 2011 αναλαμβάνοντας το ρόλο της Διευθύντριας Τεχνικών Πωλήσεων με ευθύνη τις πωλήσεις στρατηγικών λύσεων σε μεγάλους οργανισμούς. Έχει 20ετή εμπειρία στην Πληροφορική σε εταιρίες όπως οι SingularLogic, Velti και Intracom, επικεντρώνοντας στις αγορές Τηλεπικοινωνιών και Δημοσίου Τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «Economics and Management» από το Information Technology.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αναλαμβάνει το ρόλο του Solutions Sales Manager, υποστηρίζοντας την προώθηση προϊόντων και τεχνολογιών της Microsoft, μέσω της Διεύθυνσης Πωλήσεων Μεγάλων Πελατών (EPG), Δημοσίου και Corporate Accounts.

Τέλος, ο Άρης Μάρκου αναλαμβάνει το ρόλο του Windows Business Group Lead, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την στρατηγική και την προώθηση των Microsοft Windows καθώς επίσης και για τον συντονισμό και την υποστήριξη των πωλήσεων τους.

http://gr.pcmag.com

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).