Halo: ξοδεύει $7.000 για να κατασκευάσει το Pillar of Autumn με Lego

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακουστά το of Autumn είναι ένα γιγαντιαίο διαστημόπλοιο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το lore του Halo, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε ορισμένες επικές στιγμές τόσο στο πρώτο Ηalo, όσο και στο Ηalo: Reach.

Χωρίς αμφιβολία το Pillar of Autumn είναι το πιο γνωστό σκάφος από το του Ηalo και ένας πολύ φανατικός fan του του Master Chief, δεν δίστασε να ξοδέψει $ 7.000 για να αναδημιουργήσει το Pillar of Autumn, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τουβλάκια Lego!

pillar-of-autumn-lego

Ο Lee Jones χρειάστηκε περίπου 3.5 χρόνια από τη ζωή του για να κατασκευάσει την «massive» lego εκδοχή του Pillar of Autumn και το τελικό αποτέλεσμα (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις παρακάτω φωτογραφίες), τον δικαίωσε πλήρως. Το δημιούργημα του έχει μήκος 2 μέτρα και 15 εκατοστά και ζυγίζει κοντά στα 100 κιλά.

Ο Lee δεν μέτρησε πόσα τουβλάκια Lego χρησιμοποίησε για να κτίσει το τεράστιο διαστημόπλοιο από τον κόσμο του Halo, όμως για να ξοδέψει κοντά στα 7.000 δολάρια, αυτό σημαίνει ότι βασίστηκε σε χιλιάδες Lego .

Το δημιούργημα του όπως και να το κάνουμε είναι με μία λέξη εντυπωσιακό, ενώ το σημείο της lego εκδοχής του Pillar of Autumn που αναμφίβολα κλέβει την παράσταση είναι οι μηχανές του σκάφους, οι οποίες είναι σχεδιασμένες στη εντέλεια.

Χαζέψτε τις φωτογραφίες αλλά και το video που ακολουθεί και το οποίο ρίχνει περισσότερο για την κατασκευή αυτού του ομολογουμένως εκπληκτικού Lego διαστημου…pillar-of-autumn-lego-4

pillar-of-autumn-lego-6-625x415

 

pillar-of-autumn-lego Halo

gameslife

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).