Microsoft Makes Windows Completely Free for Small Tablets

Η Microsoft ετοιμάζει νέο browser

Παλαιότερα είχαμε δημοσιεύσει φήμες που ήθελαν την Microsoft να ετοιμάζει κάποιες μεγάλες αλλαγές στον Internet Explorer με την κυκλοφορία των 10. Οι φήμες υποστήριζαν ότι η εταιρεία ετοίμαζε την μετονομασία του IE σε “Spartan” και ότι η εμφάνιση και αίσθηση του θα έμοιαζαν περισσότερο στον Chrome και τον .Microsoft-Makes-Windows-Completely-Free-for-Small-Tablets

Αποδεικνύεται ότι η αναπτύσσει ένα εντελώς νέο , με την κωδική ονομασία Spartan. Ο συγκεκριμένος browser δεν θα είναι ο IE 12 – τουλάχιστον σύμφωνα τις πηγές.

Ο Thomas Nigro, ένας Microsοft Student Partner, και υπεύθυνος ανάπτυξης της σύγχρονης έκδοσης του VLC, ανέφερε στο Twitter νωρίτερα αυτό το μήνα, ότι η Microsοft αναπτύσσει ένα εντελώς νέο πρόγραμμα περιήγησης.

Σύμφωνα με μια από τις πιο έγκυρες πηγές για θέματα της Microsοft που υπάρχει στη σημερινή τεχνολογική σκηνή, την Mary Jo Foley του ZDNet, o Spartan Σπαρτιάτης δεν θα είναι ο IE 12, θα είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης νέο, και αρκετά πιο ελαφρύ από τον IE.

Τα Windows 10 (τουλάχιστον οι desktop εκδόσεις) θα κυκλοφορήσουν με το νέο Spartan αλλά και με τον IE 11, σύμφωνα με τις πηγές της Foley.

Το Spartan είναι προς το παρόν μια κωδική ονομασία. Το όνομα που θα επιλέξει η Microsoft για το νέο πρόγραμμα περιήγησης, δεν είναι ακόμα γνωστό.

Η Microsοft ενδέχεται να παρουσιάσει το Spartan στις 21 Ιανουαρίου, όταν η εταιρεία αποκαλύψει το επόμενο σύνολο των χαρακτηριστικών του Windows 10. Σύμφωνα πάντα με τις πηγές της Foley δεν είναι σίγουρο ότι το Spartan θα είναι λειτουργικό αρκετά για να συμπεριληφθεί στο νέο build Ιανουαρίου των Windows 10 και οι εκδόσεις προεπισκόπισης για κινητά αναμένεται να είναι διαθέσιμες από τις αρχές του 2015.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).