Τα πειρατικά Talos Principle παγιδεύουν τους παίχτες στο ασανσέρ

Η ανάπτυξης παιχνιδιών Croteam είναι κυρίως γνωστή για το Serious Sam 3, αλλά το τελευταίο τους, Talos Principle, μάλλον θα γίνει ακόμη πιο δημοφιλές. Όσοι έχουν παίξει το Serious Sam 3 ίσως γνωρίζουν ότι οι προγραμματιστές χρησιμοποιούσαν που απέτρεπαν στους παίχτες να τελειώσουν το παιχνίδι αν χρησιμοποιούσαν κάποιο πειρατικό αντίτυπο.The Talos Principle

Ένας σκορπιός που ήταν αδύνατο να “σκοτωθεί” εμφανιζόταν σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, και ακολουθούσε τους παίκτες για πάντα. Φυσικά δεν υπήρχε κάποιος τρόπος για να απαλλαγούν από αυτόν, εκτός αν αγόραζαν ένα γνήσιο αντίγραφο του παιχνιδιού.

Στο Talos Principle, τώρα. Ίσως λίγοι γνωρίζουν ότι το Talos Principle έχει ένα παρόμοιο τρικ, το οποίο εμποδίζει όσους παίζουν πειρατικά αντίγραφα να ολοκληρώσουν το παιχνίδι.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη από τους προγραμματιστές της Crotem, και το αστείο είναι ότι κάποιοι παίκτες θεωρούν ότι το αντί-πειρατικό μέτρο είναι στην πραγματικότητα κάποιο σφάλμα του παιχνιδιού που οι developers θα πρέπει να διορθώσουν.

Ποιο είναι το σφάλμα; Αυτοί που χρησιμοποιούν πειρατικές εκδόσεις του Talos Principle, βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα ασανσέρ και δεν είναι σε θέση να βγουν από αυτό. Ένας από αυτούς τους παίκτες πρόσφατα δημοσίευσε στο Steam ότι δεν μπορεί να προχωρήσει το παιχνίδι, γιατί είναι παγιδευμένος μέσα σε ένα ασανσέρ:

“Όταν ξεκλείδωσα τον πύργο του 2ου ορόφου, όλοι οι ανελκυστήρες σταμάτησαν να λειτουργούν. Κάθε φορά που παίρνω κάποιον, σταματάει ακριβώς στο μέσο της διαδρομής και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Υπάρχει κάποιος που έχει το ίδιο ; Τι πρέπει να κάνω;”

Προφανώς, χρειάστηκε περισσότερο από δύο εβδομάδες μέχρι να ανακαλύψουν ότι η Croteam τιμωρούσε τους παίκτες που χρησιμοποιούσαν πειρατικά εκδόσεις του παιχνιδιού.

Το αστείο είναι ότι ένας κώδικας QR που υπάρχει κοντά στο ασανσέρ περιέχει κάποιες συμβουλές για τα πειρατικά αντίγραφα του παιχνιδιού, αλλά εάν το βρεθεί πάνω σε αυτόν, αλλιώς θα ήταν αδύνατο να πείτε γιατί παγιδευτήκατε μέσα στο ασανσέρ.

Αν δεν έχετε αγοράσει το Talos Principle μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε κλεισμένοι στο ασανσέρ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).