Windows 10: Τι θα γίνει τον Ιανουάριο

Η Microsoft θα είναι πολύ απασχολημένη τον Ιανουάριο καθώς ετοιμάζεται να διοργανώσει μια ειδική εκδήλωση για τα Windows 10 και, αμέσως μετά θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση μέσω του προγράμματος Windows Insider.Windows 10

Στις 21 Ιανουαρίου η προγραμματισμένη εκδήλωση θα μας απαντήσει σε πολλά ερωτήματα και θα μας παρέχει περισσότερες πληροφορίες για τα lineup χαρακτηριστικά των Windows Phone 10, αλλά και του επόμενου build των Windows 10 Technical Preview.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος Windows Insider, Gabriel Aul επιβεβαίωσε σε ένα tweet ότι η κυκλοφορία του νέου build προγραμματίζεται αυτό το μήνα, και ότι θα φέρει “αρκετές διορθώσεις.”

Η επόμενη έκδοση των Windows 10, θα είναι διαθέσιμη στα μέλη του προγράμματος των Windows Insider, που αυτή τη στιγμή έχουν εγκατεστημένη την έκδοση 9879, προειδοποίησε η Microsoft.

Το build 9879 είναι η τελευταία επίσημη έκδοση που δόθηκε από τη Microsoft, αλλά εκτός από αυτή την έκδοση, διέρρευσαν στο διαδίκτυο άλλες δύο εκδόσεις και φυσικά, έχουν εγκατασταθεί από πάρα πολλούς.

Τα builds 9888 και 9901 που διέρρευσαν, έφεραν αρκετές βελτιώσεις, αλλά εξακολουθούν να είναι ασταθείς εκδόσεις και βέβαια δεν υποστηρίζονται από το πρόγραμμα αναβαθμίσεων της Microsoft.

Η εκδήλωση της 21ης Ιανουαρίου θα επικεντρωθεί κυρίως στις εμπειρίες των καταναλωτών στα Windows 10, και η Microsoft αναμένεται να παρουσιάσει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως το Continuum, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν από την στο Modern UI σε ένα δευτερόλεπτο, χωρίς να διακόπτουν την εργασία τους.

Η εκδήλωση της Microsoft θα μεταδοθεί online, και έτσι θα μπορέσουμε να την παρακολουθήσουμε ελεύθερα. Το promotion της Microsoft για το νέο της προϊόν μάλλον θεωρείται άκρως απαραίτητο, ειδικά μετά την “ήττα” της ς από την κυκλοφορία των Windows 8.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).