Fuel3D της Scanify είστε έτοιμοι για 3D selfies;

Η 3D σάρωση, η μοντελοποίηση και η εκτύπωση είναι θέματα που παρουσιάζονται πάρα πολύ στην CES 2015. Ένα ολόκληρο κομμάτι στο συνεδριακό κέντρο Sands Expo είναι αφιερωμένο στις εταιρείες που της κατηγορίας. Έτσι στη φετινή έκθεση υπάρχουν πάρα πολλά , αλλά κανένα από τα αποτελέσματα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτά του φορητού 3D scanner της Scanify.fuel3d

Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς 3D σαρωτές που είναι ογκώδεις, αμετακίνητοι και χρησιμοποιούν λέιζερ για να συλλάβουν τις εικόνες, ο της Scanify είναι φορητός και χρησιμοποιεί φακούς κάμερας που αναβοσβήνουν για να τραβήξουν τη φωτογραφία. Η τεχνολογία είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιούν τα ανθρώπινα μάτια, τα οποία συνδυάζουν εικόνες από το αριστερό και το δεξί μάτι για να εμφανίσουν 3D αποτελέσματα.

Με την τεχνολογία αυτή, ο Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Fuel3D Stephen Crossland αναφέρει ότι οι 3D σαρώσεις θα είναι πιο ευέλικτες για τους σχεδιαστές και τους προγραμματιστές, δεδομένου ότι μπορούν να πάρουν φωτογραφίες σχεδόν από τα πάντα και να διατηρούν όλες τις λεπτομέρειες, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν render με το χέρι πολλές εικόνες για να έχουν ένα 3D μοντέλο. Η Scanify προσφέρει επίσης ένα ιδιόκτητο λογισμικό για να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε την εικόνα, όπως απαιτείται.

Η Natt Garun του TNW.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).