TrackingPoint το πρώτο όπλο που συνδέεται στο Internet

Γνωρίζουμε ότι εταιρείες όπως την Intel, τη Samsung, την LG, τη , και τη HP λίγο πολύ προσπαθούν να διασυνδέσουν τα πάντα μέσω internet.CES 2015 TrackingPoint

Καμία όμως από αυτές δεν είχε προσεγγίσει το ζήτημα των όπλων. Αποδεικνύεται ότι κάποια άλλη ήταν πιο μπροστά από αυτές. Μια startup από το Austin του Texas-based με το όνομα TrackingPoint πρόσθεσε τα όπλα στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων.

Η πρώτη παρουσίαση έγινε στο Consumer Show που διεξάγεται στο Las Vegas, στη Nevada, όπου η νεοσύστατη εταιρεία αποκάλυψε το ακριβές καθοδηγούμενο όπλο 338TP.

Το όπλο επιτρέπει ακόμη και σε “αρχάριος σκοπευτές” να ρίχνουν με ακρίβεια “σε απόσταση ένα μίλι με μεγαλύτερη ακρίβεια από ό, τι έχουν οι πιο έμπειροι σκοπευτές στον κόσμο.”

Η TrackingPoint κυκλοφόρησε επίσης την εφαρμογή ShotView, η οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές iOS (iPhone και iPads) και Android αυτά.

Η εφαρμογή ShotView κάνει βίντεο από το πεδίο βολών του όπλου σε απευθείας . Live. Αυτό μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή μάλλον θα δούμε πολλά live από το πεδίο των μαχών στο μέλλον.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).