TextBlade αναδιπλούμενο μαγνητικό πληκτρολόγιο τσέπης

TextBlade : Μια «λεπίδα» δακτυλογράφησης ανέπτυξε η αμερικανική εταιρεία WayTools.


The-TextBlade-–-Eight-Key-QWERTY-Keyboard-4


To εργονομικό, αναδιπλούμενο μαγνητικό πληκτρολόγιο τσέπης TextBlade είναι εξοπλισμένο με οκτώ «υπερ-έξυπνα» πλήκτρα, ικανά να καλύψουν όλους τους χαρακτήρες αλφαβήτου.

Σύμφωνα με την καλιφορνέζικη επινοήτρια, το υπέρλεπτο μίνι πληκτρολόγιο – το οποίο αγγίζει μόλις το 1/3 του μεγέθους και του βάρους ενός iPhone – λειτουργεί με τη βοήθεια ενός ειδικού λογισμικού που του επιτρέπει να αναγνωρίζει το σημείο που πατάει ο χρήστης με τα δάκτυλά του κάθε φορά, ενώ παράλληλα του χαρίζει την άνεση ενός κανονικού πληκτρολογίου. Συνοδεύεται από ένα stand για την τοποθέτηση κινητού ή ταμπλέτας, αλλά και έναν επίπεδο .

Το TextBlade «επικοινωνεί» με συσκευές iOS, και Windows μέσω Bluetooth. Στόχος των δημιουργών του ήταν η ανάπτυξη ενός μικρού αλλά εύχρηστου πληκτρολογίου που να μιμείται τη φυσική κίνηση και θέση των δακτύλων κατά τη δακτυλογράφηση και να ακολουθεί κατόχους smartphones

«Με τα smartphones να έχουν γίνει οι κυρίαρχες συσκευές που χρησιμοποιούμε διαρκώς, το συγκεκριμένο πανίσχυρο πληκτρολόγιο έρχεται να φέρει την επανάσταση σε ό,τι μπορούν να κάνουν οι συσκευές αυτές» αναφέρει η WayTools.

Για την ώρα, η συνοδευτική εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες του ΤextBlade την ανάμεσα σε Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Στην περίπτωση των ασιατικών γλωσσών (Κινεζικά, Κορεατικά και Ιαπωνικά) πάλι, δανείζεται τις ενσωματωμένες υποστηρικτικές λειτουργίες που εντοπίζονται στην περίπτωση των iOS και Android.

Πηγή: tovima.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).