Τι έδειξαν ανεξάρτητες δοκιμές του 2014 για τα προϊόντα της Kaspersky

Η Lab ήταν για ακόμα μία φορά πρωτοπόρος στην Top-3 Αξιολόγηση Προστασίας για το 2014, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη διαρκή υπεροχή των προϊόντων της. Η αξιολόγηση βασίζεται στα αποτελέσματα μιας σειράς ανεξάρτητων δοκιμών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μέσα στην περσινή χρονιά. Σύμφωνα με αυτήν τη συνολική αξιολόγηση, τα προϊόντα της Κaspersky Lab κατατάσσονται υψηλότερα από τα προϊόντα οποιουδήποτε άλλου παρόχου στις περισσότερες επαγγελματικές δοκιμές.An employee works near screens in the virus lab at the headquarters of Russian cyber security company Kaspersky Labs in Moscow

Η ετήσια Top-3 Αξιολόγηση Προστασίας για την Kaspersky Lab ακολουθεί τις δημόσιες εκτιμήσεις που πραγματοποιήθηκαν από κορυφαίους οργανισμούς δοκιμών, όπως το AV-Test, το AV-Comparatives, η MRG Effitas, η Dennis Technology Labs κ.α. Η τελική βαθμολογία βασίζεται στις φορές που τα προϊόντα μιας εταιρείας βρέθηκαν στις τρεις κορυφαίες θέσεων των δοκιμών και στον αριθμό των βραβείων που απέσπασαν, σε σχέση με τον αριθμό των δοκιμών στις οποίες συμμετείχαν.

Το 2014, οι δοκιμαστές αξιολόγησαν ασφάλειας για οικιακούς και εταιρικούς χρήστες σε σχέση με διάφορες παραμέτρους, όπως η ποιότητα του εντοπισμού κακόβουλου σε διαφορετικές πλατφόρμες (συμπεριλαμβανομένων των φορητών), η αξιοπιστία της προστασίας ενάντια στις οικονομικές απειλές, οι επιπτώσεις στις επιδόσεις των συσκευών, η επιδιόρθωση «μολυσμένων» συστημάτων, κ.α.

Απ' όλους τους προμηθευτές που συμμετέχουν σε αυτές τις δοκιμές, η Kaspersky Lab σημείωσε τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι λύσεις της εταιρείας βρέθηκαν στην κορυφαία τριάδα στο 71% των δοκιμών. Η εταιρεία ξεπέρασε επίσης τους ανταγωνιστές της όσον αφορά τα «χρυσά μετάλλια», καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο 55% των δοκιμών στις οποίες συμμετείχαν.

«Εργαζόμαστε διαρκώς με σκοπό να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα της ς μας, ώστε να προσφέρουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις ασφάλειας. Συμμετέχουμε με μεγάλη προθυμία σε οποιαδήποτε ανεξάρτητη συγκριτική δοκιμή, ασχέτως της μεθοδολογίας που ακολουθείται. Ο αριθμός των βραβείων που συνεχίζουμε να λαμβάνουμε επικυρώνει την ηγετική μας θέση στον κλάδο. Οι αξιολογήσεις από ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών μας βοηθούν να αντιληφθούμε τι απόσταση έχουμε διανύσει και τι χρειάζεται να αναπτύξουμε περαιτέρω», δήλωσε ο Nikita Shvetsov, Chief Technology Officer της Kaspersky Lab.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διακρίσεις που έχουν λάβει τα προϊόντα της Κaspersky Lab είναι διαθέσιμες εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).