Τρέξτε τα Windows 93 στον browser σας

Υπάρχουν Windows 93; Ενώ όλο το διαδικτυακό κοινό είναι στραμμένο είναι αυτές τις μέρες στην ανάπτυξη των Windows 10, υπάρχουν και άλλοι που ασχολούνται με την ανάπτυξη παλαιότερων συστημάτων.windows 93

Ο λόγος; Όποιος θυμάται τα Windows 95, μπορεί έστω και από συναισθηματικούς λόγους να θέλει να ξαναβιώσει την εμπειρία. Τότε το μενού Έναρξης ήταν μενού Έναρξης, τα παράθυρα ήταν απλά παράθυρα, και η Πασιέντζα ήταν το καλύτερο παιχνίδι στο σύστημα.

Ένας προγραμματιστής έστησε χρησιμοποιώντας Java ένα τέτοιο λειτουργικό σύστημα στο Web. Το σύστημα είναι λίγο πολύ λειτουργικό και ονομάζεται Windows 93. Μπορεί να τρέξει σε οποιοδήποτε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης,για να σας θυμίσει πως ήταν τα Windows, χωρίς εφέ, και κορδελίτσες. Περιέχει το παιχνίδι Πασιέντζα, ένα κάδο ανακύκλωσης σε μια επιφάνεια εργασίας, και το “Zkype”, που θα πρέπει να είναι κάποιο είδος αρχαίας έκδοσης του Skype.

Δυστυχώς, δεν έχει τον Internet Explorer, αλλά διαθέτει το Cat Explorer.

Προειδοποίηση: υπάρχουν πάρα πολλά κρυμμένα χαρακτηριστικά, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα πάντα τουλάχιστον δύο φορές.

Μπορείτε να δείτε τα Windows 93 από εδώ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *