Προβλήματα ευαισθησίας οθόνης στα Samsung Galaxy S6 και Edge

Το Samsung Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, και όπως συμβαίνει συχνά όταν κυκλοφορούν νέες συσκευές αρχίζουν να εμφανίζονται στο διαδικτύο προβλήματα που μερικές φορές υπάρχουν πραγματικά και άλλες όχι.

Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy S6 Edge

Έτσι δεν χρειάστηκε και μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από τις πρώτες αναφορές προβλημάτων για τις συσκευές Galaxy S6 και S6 Edge.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση του G for Games, φαίνεται ότι οι νέες συσκευές της Samsung έχουν πρόβλημα με τις οθόνες τους. Η οθόνη αφής δεν φαίνεται να λειτουργεί και τόσο καλά. Τα βίντεο μάλιστα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα δείχνουν ότι η οθόνες και στις δύο νέες συσκευές της Samsung δεν είναι και πολύ ευαίσθητες.

Είναι νωρίς ακόμα να πούμε αν όλα αυτά που θε δείτε στο βίντεο προέρχονται από κάποιο πρόβλημα υλικού, ή από το λειτουργικό που χρησιμοποιούν οι συσκευές. Όπως και να χει η Samsung θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα.

Ευτυχώς, οι συσκευές Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge δεν κυκλοφορούν στην ακόμη αγορά, και ίσως η Samsung να έχει το χρόνο να τελειοποιήσει τις ατέλειες σε περίπτωση αστοχίας του hardware. Γιατί αν το πρόβλημα προέρχεται από το λειτουργικό σύστημα, αυτό μπορεί να λυθεί και με μια απλή ενημέρωση.

Δείτε τα βίντεο από εδώ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *