Συγνώμη από την Apple για το downtime των υπηρεσιών της

Άσχημη μέρα για την Apple σήμερα, καθώς το iTunes Store και διάφορες άλλες υπηρεσίες της εταιρείας ήταν offline (και για μερικούς συνεχίζει να είναι) για αρκετές ώρες.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 11 τρίτου, και επηρέασαν πολλές από τις υπηρεσίες της Apple, όπως το App Store, το iTunes Store και το Mac App Store.Apple Services Stores and iCloud

Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα μερικές από τις υπηρεσίες τηε εταιρείας παραμένουν εκτός λειτουργίας. Η Αpple για το λόγο αυτό δημοσίευσε μια δήλωση ζητώντας συγνώμη για την εκτεταμένη διακοπή των υπηρεσιών της. Ενώ μερικές από τις υπηρεσίες της έχουν αποκατασταθεί, οι πιο σημαντικές από αυτές φαίνεται να είναι ακόμα κάτω.

Αν έχετε και σεις πρόβλημα σύνδεσης με τις υπηρεσίες της εταιρείας, μπορείτε να δείτε την κατάσταση των υπηρεσιών της από εδώ.

«Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το iTunes και άλλες υπηρεσίες από σήμερα το πρωί. Η αιτία ήταν ένα εσωτερικό σφάλμα DNS στην Αpple. Δουλεύουμε για να κάνουμε όλες μας τις υπηρεσίες διαθέσιμες στους πελάτες μας όσο το δυνατόν συντομότερα, και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για την υπομονή τους “, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Αpple στο CNBC.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *