Το Panda Antivirus, αναγνωρίζει τον εαυτό του σαν ιο!

Οι χρήστες του Panda Antivirus είχαν μια όχι και τόσο ευχάριστη Τετάρτη. Η ισπανική εταιρεία λογισμικού ασφαλείας κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση που ουσιαστικά ταξινομούσε τις συνιστώσες του προγράμματος της σαν malware.Panda Antivirus virus

Αυτό που ακολούθησε ήταν απερίγραπτο. Οι  υπολογιστές που χρησιμοποιούσαν το λογισμικό προστασίας σταμάτησαν να λειτουργούν, ή ήταν αρκετά ασταθείς ή δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ένας εκς της Panda επιβεβαίωσε το πρόβλημα.
“Μια κακή ενημέρωση που κυκλοφόρησε σήμερα [Τετάρτη], οδήγησε στην ανίχνευση και αναγνώριση ορισμένων αρχείων συστήματος από τον κινητήρα  του Panda, σαν κακόβουλα. Μια ενημερωμένη έκδοση αντικατάστασης κυκλοφόρησε αμέσως μετά για την επιδιόρθωση του σφάλματος και την αποκατάσταση των λανθασμένα αρχείων που είχαν μπει σε καραντίνα”, δήλωσε εκπρόσωπος της Panda.

“Προς το παρόν προτείνουμε να μην κάνετε επανεκκίνηση στα συστήματα σας. Αυτό θα μας επιτρέψει να ενημερώσουμε το σύστημα με την τροποποιημένη ενημέρωση. ”

Τα αρχεία που φαίνεται ότι παρουσιάζουν το πρόβλημα είναι τα psanmodrep.dll και alertsmanager.dll – δύο βασικά της εφαρμογής Panda Antivirus.

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τις οδηγίες της εταιρείας. Μην σβήσετε τον σας αν δεν πάρει την δεύτερη ενημέρωση που διορθώνει το πρόβλημα.
Αν πάλι ο υπολογιστή σας δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται μπορείτε να δοκιμάσετε τις λύσεις για τα διαφορετικά σενάρια σφαλμάτων που έχει δημοσιεύσει η εταιρεία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).