Google Feud το παιχνίδι από το autocomplete της Google

Τι είναι το Feud; Αν ασχολείστε με την τεχνολογία, σίγουρα θα έχετε συναντήσει κατά την σας στον παγκόσμιο ιστό κάποιο screenshot που παρουσιάζει μια παράξενη φράση από το χαρακτηριστικό της αυτόματης συμπλήρωσης της μηχανής αναζήτησης του Google (Google autocomplete).

Η πρόταση που εμφανίζεται δεν έχει καμία σχέση με προτάσεις που σκέφτεται ή εκφράζει ένας “φυσιολογικός” άνθρωπος, καθώς για την δημιουργία της το API της Google, έχει συμπεριλάβει τους τρόπους σκέψης ολόκληρου του ανθρώπινου γένους μέσα από τις αναζητήσεις που πραγματοποιούν. Έτσι καμιά φορά τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά, ή και απόλυτα ξεδιάντροπα, εκτός των άλλων. google feud

Αυτό ακριβώς σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί ένα νέο παιχνίδι που ονομάζεται Google Feud ή στα ελληνικά “διαμάχη του Google.” Η ονομασία του, προδίδει επακριβώς το νόημα του παιχνιδιού.
Το παιχνίδι παρουσιάζει το πρώτο μισό μιας φράσης και οι παίκτες πρέπει να μαντέψουν το δεύτερο μισό, όχι με βάση των γνώσεων τους, αλλά με τον τρόπο που σκέφτεται η υπόλοιπη ανθρώπινη φυλή.

Το παιχνίδι δίνει τις απαντήσεις κατευθείαν από το API της Google σε πραγματικό χρόνο, και έτσι τα αποτελέσματα είναι μια απεικόνιση του τι αναζητάει ο κόσμος όταν κάνει Googling.

Το πρόβλημα είναι ότι το να προσπαθείτε να μαντέψετε το δεύτερο μισό μιας φράσης γίνεται βαρετό πολύ γρήγορα, και αν κερδίσετε, το μόνο που κερδίζετε είναι μια αόριστη ικανοποίηση για το ότι είστε συντονισμένοι με τις σκέψεις του .

Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ένα πολύ ρεαλιστικό προειδοποίησης: “Προσοχή, ορισμένα αποτελέσματα μπορεί να είναι προσβλητικά ή και ακατανόητα”

Μπορείτε να δοκιμάσετε το παιχνίδι από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).