LG G4 με οθόνη αφής Quad HD 5,6 ιντσών

Το LG G4 είναι το επόμενο μεγάλο επερχόμενο smartphone, έτσι ίσως αξίζει να παρουσιάζουμε κάθε νέα πληροφορία που διαρρέει.

Την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρισαν οι πρώτες φωτογραφίες του LG G4 και έτσι μέχρι σήμερα έχουμε μια πρώτη ιδέα για το τι ετοιμάζει η εταιρεία της Νότιας Κορέας για το επόμενη smarpthone της.

Το ίδιο που δημοσίευσε τις φωτογραφίες αυτές, σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη . Έτσι, σύμφωνα με τον του OnLeaks, το LG G4 θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής 5,6 ιντσών, η οποία είναι από λίγο έως πολύ ασυνήθιστη για τα σημερινά δεδομένα των smartphones.LG G4

Πέρα από αυτό, δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε άλλες “χειροπιαστές” λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές του τηλεφώνου εκτός από τις φήμες που κυκλοφορούν.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν το LG G4 θα είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Snapdragon 810, πολύ πιθανά χρονισμένο στα 2GHz. Θα έρθει με αρκετά μεγάλη μνήμη RAM στα 3GB και σε δύο εκδόσεις με δίσκους αποθήκευσης στα 16/32GB.

Γνωρίζουμε επίσης (σύμφωνα πάντα με τις φήμες που κυκλοφορούν) ότι η κάμερα του τηλεφώνου θα προσφέρει εγγραφή βίντεο στα 4K, θα φέρει LED φλας, και πιθανώς θα έχει λειτουργία αυτόματης εστίασης με λέιζερ και OIS (Οπτική σταθεροποίηση εικόνας).

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η οθόνη αφής των 5.6 ιντσών θα υποστηρίξει Quad HD (στα 2560×1440 pixels),  και θα φέρει επικάλυψη με το ισχυρό Corning Gorilla Glass.

Το LG G4 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στα μέσα Απριλίου, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μέχρι τότε πολλά από τα χαρακτηριστικά του θα έχουν διαρρεύσει. Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται για τη συσκευή μείνετε συντονισμένοι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).