12χρονη αποπειράθηκε να σκοτώσει τη μητέρα της για ένα iPhone


(Reuters) – Η αστυνομία συνέλαβε την Παρασκευή ένα 12-χρονο κορίτσι στο Κολοράντο που κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρα της δύο φορές με χλωρίνη όταν της πήρε το iPhone.  Ας δούμε τι έγινε:boulder county sheriff iPhoneΗ σερίφης της Boulder County, Heidi Prentup δήλωσε ότι η μητέρα ήπιε το καυστικό υγρό σε μία από τις δύο απόπειρες που πραγματοποίησε η κόρη της. Και οι δύο απόπειρες συνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα.

Στις 2 Μαρτίου, η κοπέλα έβαλε την χλωρίνη σε έναν καφέ στο πρωινό που είχε ετοιμάσει για τη μητέρα της, δήλωσε η Prentup.

“Η μητέρα παρατήρησε τη μυρωδιά της χλωρίνης στον καφέ και σκέφτηκε ότι η κόρη της μάλλον δεν θα είχε καθαρίσει καλά την κούπα”, αναφέρει η δήλωση της αστυνομίας.

Η γυναίκα, που το όνομά της δεν αναφέρθηκε από τις αρχές για ευνόητους λόγους, πήγε στο τοπικό νοσοκομείο και σε λίγες ώρες πήρε εξιτήριο και πήγε σπίτι της. Όμως η περιπέτεια της συνέχισε λίγες μέρες μετά.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, η 12χρονη φέρεται να έβαλε τη χλωρίνη μέσα σε μια καράφα νερό που είχε η μητέρα της στην κρεβατοκάμαρά της. Όταν η γυναίκα μύρισε και πάλι τη χλωρίνη, κατάλαβε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και υποψιάστηκε την κόρη της.

“Τότε έμαθε ότι η κόρη της είχε καταστρώσει ολόκληρο σχέδιο για να την σκοτώσει επειδή της πήρε το iPhone” αναφέρει η αστυνομία.

Η Prentup δήλωσε ότι η μητέρα ανέφερε το κορίτσι στην αστυνομία, και ότι οι αρχές, συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία για την θέσουν υπό κράτηση.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης ανηλίκων, την Παρασκευή, όπου θα κρατείται μέχρι να πληρωθεί η εγγύηση.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *