Facebook F8: ανακοίνωση του Messenger Business για εταιρείες

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του στο Facebook F8 Developer Conference σήμερα, ο ανακοίνωσε το Messenger Business, ένα νέο τρόπο που θα χρησιμοποιούν οι χρήστες του Facebook για να επικοινωνούν με τις επιχειρήσεις απευθείας μέσα από την εφαρμογή του Messenger. messenger business

Το χαρακτηριστικό είναι μέρος από το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας για τον Messenger, η οποία θα ανοίγει το API της σε τρίτους προγραμματιστές.

Τώρα, οι εταιρείες θα μπορούν να ενσωματώσουν το Messenger του Facebook, σαν τρόπο υπηρεσιών στους πελάτες που αναζητούν online πληροφορίες, ή κάποιες διευκρινήσεις.

Οι χρήστες του Facebook θα μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους κατ ‘ευθείαν μέσω του Messenger, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της live υποστήριξης κάνοντας chat με τις επιχειρήσεις. Επειδή ο λογαριασμός του Messenger είναι ήδη συνδεδεμένος με ένα λογαριασμό στο Facebook, η ταυτότητα έχει ήδη επιβεβαιωθεί (αν και υποθέτουμε ότι θα πρέπει να χρειάζονται περισσότερα δεδομένα για να εγκριθούν οι αγορές και αποδόσεις).

Δεν είναι ακόμα σαφές σύμφωνα με το TNW αν το Messenger Business θα έρθει με ενσωματωμένη τη πληρωμών του Facebook που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα.

Το Facebook αναφέρει ότι το Messenger Business θα κυκλοφορήσει για αρχή μόνο για λίγες επιχειρήσεις χωρίς να διευκρινίζει πότε θα έχουν όλοι στη νέα υπηρεσία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).