Teaser του επερχόμενου Dead Trigger 2 για Windows Phone

Η κατασκευής παιχνιδιών Madfinger Games υπαινίχθηκε χθες ότι σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ένα από τα τελευταία της, το Dead Trigger 2 θα κυκλοφορήσει για την πλατφόρμα των .dead trigger

Το παιχνίδι είναι ήδη για Android και iOS, αλλά, όπως πολλές φορές στο παρελθόν, οι οπαδοί των Phone πρέπει να περιμένουν αρκετούς μήνες έως ότου οι προγραμματιστές αποφασίσουν ότι η κινητή πλατφόρμα της Microsoft αξίζει το χρόνο τους.

Αφού η εταιρεία Maginfiger Games έβγαλε στα μέσα Μαρτίου μία σχετική του Dead Trigger 2, δημοσίευσε προχθές και ένα σύντομο teaser βίντεο για την έκδοση των Windows Phone.

Στη περιγραφή αυτού του βίντεο τρέιλερ δείχνει επίσης ότι αναμένεται το παιχνίδι να απελευθερωθεί σύντομα: “Η έκδοση του Dead Trigger 2 για τα Windows Phone ολοκληρώθηκε. Το έχουμε αποστείλει στην Microsoft προς έγκριση. Περιμένουμε μόνο το πράσινο φως”.

Αυτό σημαίνει ότι το Dead Trigger 2 θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στο των Windows Phone τις επόμενες δύο ημέρες και ελπίζουμε το παιχνίδι να είναι ελεύθερο για να κατεβάσετε ακριβώς όπως και στις Android και iOS εκδόσεις.

Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που κινούνται με Windows Phone 8 και πάνω. Δείτε παρακάτω το βίντεο teaser.

youtube.com/watch?v=JFusdGK-E1o

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).