Logicom ενισχύει την ασφάλεια με την προσθήκη της Palo Alto Networks

Η Logicom, ενισχύοντας την ηγετική της θέση στην διανομή τεχνολογικών προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών, ανακοίνωσε μία νέα στρατηγική συμφωνία με την Palo Alto Networks, ηγέτη στον τομέα της τεχνολογικής ασφάλειας επιχειρήσεων. Μέσω της συνεργασίας αυτής, η Logicom θα διανέμει τα προϊόντα της εταιρείας σε , Κύπρο και Μάλτα, παρέχοντας στο εξειδικευμένο δίκτυο μεταπωλητών της μία πλήρη γκάμα λύσεων, και την υποστήριξη της πλατφόρμας επιχειρηματικής ασφάλειας της Palo Alto Networks.logicom

Η Palo Alto Networks προσφέρει μια ολοκληρωμένη και υψηλής πλατφόρμα ασφαλείας επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων firewall επόμενης γενιάς, πληροφοριών σχετικά με απειλές στο Cloud και προηγμένων ς endpoint. Στόχος των λύσεων της είναι να βοηθήσει επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών να λειτουργούν με ασφάλεια, να εντοπίζουν και να προστατεύονται τόσο από γνωστές, όσο και από άγνωστες απειλές, και να επιτρέπει την ασφαλή των ολοένα πιο σύνθετων και συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εφαρμογών που υπάρχουν στα δίκτυα.

Ο Διευθυντής Διανομής του Ομίλου Logicom, κ. Μιχάλης Παπαηρακλέους, δήλωσε: «Η νέα συμφωνία με την Palo Alto Networks θα ενισχύσει τo portfolio λύσεων που διαθέτουμε μέσω συνεργατών σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Αναβαθμίζοντας την προσφορά των προηγμένων λύσεων ασφαλείας με τη νέα προσ της Palo Alto Networks, παρέχουμε στους εταίρους μας μια πλατφόρμα ασφαλείας που αντιμετωπίζει τις σημερινές προκλήσεις από το datacenter έως το endpoint.»

Ο κ. Jason Beal, Υπεύθυνος Διανομής της Palo Alto Networks σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι για τη συνεργασία μας με τη Logicom σε αυτές τις αγορές. Η Logicom έχει εξαιρετική φήμη στη διανομή τεχνολογικών λύσεων, βασισμένη στην επιχειρησιακή της υπεροχή, στην παροχή τεχνολογικών συμβουλών, και στις προστιθέμενης αξίας που προσφέρει. Οι μεταπωλητές και πελάτες της Palo Alto Networks θα επωφεληθούν από το συνδυασμό εξειδίκευσης και ευελιξίας της Logicom.»

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).