Facebook Scrapbook υπηρεσία-λεύκωμα για παιδικές φωτογραφίες

Το Facebook κυκλοφόρησε ένα νέο που μοιάζει με φωτογραφικό λεύκωμα. Το Facebook Scrapbook είναι εδώ. Η νέα υπηρεσία θα επιτρέπει στους γονείς να οργανώσουν καλύτερα τις των παιδιών τους. Ή με άλλα λόγια, ετοιμαστείτε να δείτε πάρα πολλές παιδικές φωτογραφίες στα News Feed σας τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.facebook scrapbook

Ο Product Manager του Facebook, Dan Barak, δήλωσε πως παρατήρησε ότι οι περισσότερες παιδικές φωτογραφίες που μοιράστηκαν από το κοινωνικό δίκτυο, προστέθηκαν σε διαφορετικά άλμπουμ φωτογραφιών.

Μερικοί γονείς πάλι έχουν δημιουργήσει προφίλ στο Facebook για βρέφη, παρά το γεγονός ότι είναι εναντίον της πολιτικής του Facebook, επειδή το κοινωνικό δίκτυο δεν επιτρέπει σε άτομα κάτω των 13 να έχουν ένα προφίλ. Έτσι ο Dan Barak, σκέφτηκε έναν καλύτερο τρόπο για τη διοργάνωση τέτοιων φωτογραφιών. Έτσι γεννήθηκε το Facebook Scrapbook. Ως εκ τούτου, Λεύκωμα γεννήθηκε.

Όπως προαναφέραμε το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους γονείς να οργανώσουν τις φωτογραφίες των παιδιών τους, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό tag που θα τραβάει τα πάντα σε ένα προσαρμόσιμο Scrapbook. Οι γονείς που δημιουργούν Scrapbooks μπορεί να συν-ιδιοκτήτες με το/την σύντροφό τους και να επιλέξουν ποιο tag να χρησιμοποιούν (το του παιδιού, τα αρχικά ή ίσως ένα ψευδώνυμο). Μόνο οι ιδιοκτήτες του Scrapbook θα μπορούν να κάνει tag το παιδί τους στις φωτογραφίες.

Από το iGuRu.gr πάντως δεν συμφωνούμε με το μοίρασμα παιδικών φωτογραφιών στο Facebook και γενικότερα στο διαδίκτυο, με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η καλύτερη διαδικτυακή προστασία για να σας είναι να είναι offline. Μην ανεβάζεται ότι πιο πολύτιμο έχετε σε δημόσια θέα και αργότερα να το μετανιώνετε αν συμβεί κάτι.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).