Security Kiss ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο

Το Security Kiss είναι υπηρεσία διασφάλισης της ανωνυμίας ενός χρήστη. Κάθε φορά που ο χρήστης σε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα, κατεβάζει μια ή κάνει μια συναλλαγή με την πιστωτική του κάρτα, το SecurityKISS του δίνει την δυνατότητα να κρύψει την ταυτότητα του από αυτά τα είδη των διαδικασιών από τις ανεπιθύμητες, μη εξουσιοδοτημένες ή κακόβουλες εισβολές.Το Security Kiss είναι ένα Windows [VPN VPN] βασισμένο για πελάτες σε OpenVPN. Υπάρχουν διακομιστές που βρίσκονται στη Γερμανία, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το , την Ελβετία και ψάχνουν να επεκταθούν και σε άλλες περιοχές.

Οι ταχύτητες είναι σχετικά γρήγορες ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεται στο κοντινότερο διακομιστή. Δεν περιορίζει τις ταχύτητες και συμπίεση δεδομένων για την διασφάλιση της καλύτερης δυνατής σύνδεσης.

Υπάρχει ένα όριο 300 MB(=9Gb/μηνά) ανά ημέρα για τους δωρεάν , που θα είναι πάντα δωρεάν, άλλα υπάρχουν και πακέτα επί πληρωμή που επιτρέπουν στον χρήστη να διαλέξει ανάλογα με τις ανάγκες του(πακέτα των 20,30,50Gb/μηνά & unlimited) Security Kiss

Το GUI είναι πολύ βασικό το οποίο διαθέτει ένα κουμπί σύνδεσης και αποσύνδεσης, ένα κουμπί για την αλλαγή των διακομιστών και ένα κουμπί για σχόλια.

Επίσης εμφανίζει πόσο μεγάλο μέρος του ποσοστού της καθημερινής λήψης έχει χρησιμοποιηθεί και πόσο καιρό πριν αρχίσει ένας νέος κύκλος . Το Security Kiss επιμένει ότι δεν διατηρεί τα προσωπικά των χρηστών του και μόνο καταγράφει τις διευθύνσεις IP, τις φορές σύνδεσης / αποσύνδεσης σας και τον όγκο της κυκλοφορίας. Χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο Blowfish 128-bit για την κρυπτογράφηση των δεδομένων της συνεδρίας και χρησιμοποιεί 1024- RSA πιστοποιητικά για τα κλειδιά της συνεδρίασης.

Επομένως, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι κανείς δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα δεδομένα τους. Δίνει την δυνατότητα για 2MB χρήση της όταν τρέχει (+3MB για OpenVPN) και είναι διαθέσιμο και για 32-bit αλλά 64-bit Windows.

MΠΑΓΚΟΥ – ΚΟΥΦΗΣ Wikibooks.org

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).