Δικαστήριο αποφάσισε την παράδοση αίτησης διαζυγίου μέσω Facebook

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς μέσα από το , αλλά αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι μια πρωτοφανής περίπτωση.

Μια γυναίκα από το Μπρούκλιν πήρε από ένα δικαστήριο να αποστείλει τα χαρτιά του διαζυγίου της , χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο.

Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο στην αρχή, αλλά φαίνεται ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να έρθει η γυναίκα σε επαφή με τον σύζυγό της, όπως αναφέρει η New York Daily News. Είχαν επικοινωνήσει λίγες μόνο φορές και ως επί το πλείστον με τη χρήση του συστήματος μηνυμάτων του Facebook.DIVORCE facebook

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009, αλλά ποτέ δεν έχει ζήσει μαζί εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Ο σύζυγος, Victor Sena Blood-Dzraku, αρνήθηκε να λάβει μέρος σε μια παραδοσιακή γαμήλια τελετή της Γκάνα, και αυτός ήταν ο λόγος της αποξένωσής τους. Ποτέ δεν έζησαν κάτω από την ίδια στέγη, και χώρισαν αμέσως μετά το γάμο τους.

Έτσι επειδή ο Victor ήταν πρακτικά αδύνατο να εντοπιστεί, αφού δεν έχει μόνιμη κατοικία αλλά και επειδή αρνήθηκε πολλές φορές να συναντήσει τη γυναίκα του για να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου, ο δικαστής δεν είχε άλλη επιλογή παρά να συμμορφωθεί στο αίτημα της γυναίκας του. Και η γυναίκα του είχε ζητήσει να αποστείλει τα χαρτιά του διαζυγίου μέσω του Faceboοk.

Πριν συμφωνήσει σε αυτό το αίτημα, το δικαστήριο βεβαιώθηκε ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Facebοok πράγματι ανήκε στο σύζυγο και ότι ήταν ενεργός στο κοινωνικό δίκτυο.

Φαίνεται ότι αυτό το ζευγάρι θα ανοίξει πιθανώς το δρόμο για πολλούς άλλους που βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις. Λέτε στο μέλλον να καθιερωθεί τόσο πολύ η πλατφόρμα του κοινωνικού δικτύου που να τη χρησιμοποιούν και οι δημόσιες υπηρεσίες;

Φανταστείτε εκκαθαριστικό μέσω Facebook….

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).