Οθόνες AOC Multimedia

AOC: Η πληθώρα των διαθέσιμων υπηρεσιών , όπως τα τηλεοπτικά , τα νέα YouTube κανάλια και η συνεχώς αυξανόμενη χρήση κινητών συσκευών έχουν αλλάξει τις συνήθειες πολλών χρηστών και γενικότερα το τοπίο της οικιακής ψυχαγωγίας.

Ακολουθώντας αυτές τις αλλαγές, οι κατασκευαστές οθονών όπως η AOC, πραγματοποιούν σημαντική προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της ψυχαγωγίας.

Ο σχεδιασμός των οθονών στο παρελθόν αφορούσε αποκλειστικά την προβολή βασικού περιεχομένου από Η/Υ, ενώ πλέον οι οθόνες αποτελούν κομβικό σημείο για τους χρήστες των πολυμέσων.

Για αυτόν το λόγο, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα που στοχεύει στα ατομικά ενδιαφέροντα των χρηστών. Χάρη στη φιλόδοξη προσέγγιση των τμημάτων έρευνας και ανάπτυξης της, η AOC δημιούργησε μια σειρά οθονών που προσφέρει έναν κόσμο ευκαιριών multimedia.

Επιλεγμένες οθόνες από την γκάμα της AOC που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια μοναδική σύγχρονη multimedia εμπειρία:

U3477PQU: Άνετη 21:9 WQHD οθόνη 34-ιντσών (86 εκ) ιδανική για την παρακολούθηση αγαπημένων ταινιών. Με UltraWide ανάλυση 3440×1440 η οθόνη U3477PQU είναι πρωταθλήτρια του multi-tasking.
http://aoc-europe.com/en/products/u3477pqu

I2473PWY: Κομψή Full HD οθόνη 24” (61 εκ) με ενσωματωμένα ηχεία ONKYO για μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Η I2473PWY υποστηρίζει τις τεχνολογίες MHL και Miracast, που επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση με φορητές συσκευές για την αναπαρ video, φωτογραφιών και παιχνιδιών στη μεγάλη της οθόνη.
http://aoc-europe.com/de/products/I2473PWY

E1759FWU: Φορητή οθόνη 17” (43 εκ) που διευρύνει την θέασης ως δεύτερη οθόνη. Ενίσχυση της παραγωγικότητας που απαιτεί μόνο ένα καλώδιο τόσο για τη δεδομένων όσο και για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
http://aoc-europe.com/en/products/e1759fwu

AOC E1759FWU_front_woman_design

Home theatre

Όταν μιλάμε για πραγματική κινηματογραφική εμπειρία, συνήθως δεν έχουμε στο μυαλό μας την οθόνη του υπολογιστή. Ωστόσο, το αυξανόμενο ενδιαφέρον για υπηρεσίες streaming και video-on-demand έχει μεταμορφώσει τον υπολογιστή σε οικιακό . Η διάθεση video καθώς και η ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας των οθονών, έχουν καταστήσει τις οθόνες Η/Υ απαραίτητη προσθήκη στην τηλεόραση.

Για να συνδυαστεί η εξαιρετική ποιότητα εικόνας με αντίστοιχη ηχητική εμπειρία, πολλές οθόνες είναι εξοπλισμένες και με ενσωματωμένα ηχεία. Η εξωτερική συσκευή δεν είναι πλέον απαραίτητη, έτσι περιορίζονται τα περαιτέρω κόστη αλλά και ο απαιτούμενος χώρος εγκατάστασης. Το πρόσφατο λανσάρισμα των ευρειών οθονών 21:9 απολαμβάνουν οι λάτρεις του κινηματογράφου. Χάρη στη μεγάλη τους επιφάνεια και την ποικιλία πηγών σήματος, οι συγκεκριμένες οθόνες προσφέρουν ταινίες σε υψηλής ανάλυση και ήχο.u3477Pqu_front_soccer_design

Οθόνη U3477PQU με 86 εκ επιφάνειας οθόνης για πραγματική κινηματογραφική εμπειρία:

Περιεχόμενο από φορητές συσκευές σε υψηλή ανάλυση
Επιστρέψατε από διακοπές και θέλετε να μοιραστείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα με φίλους και την οικογένειά σας; Το mobile περιεχόμενο από smartphones ή tablets έχει γίνει πλέον πρωταρχική πηγή ψυχαγωγίας. Όμως το περιορισμένο μέγεθος της οθόνης των φορητών συσκευών συχνά περιορίζει την εμπειρία θέασης. Ωστόσο τεχνολογίες όπως το MHL έχουν μεταμορφώσει τις οθόνες υπολογιστών σε τέλεια συντροφιά όταν πρόκειται για την προβολή mobile περιεχομένου σε μεγαλύτερη, υψηλής ανάλυσης οθόνη.

Το MHL ή Mobile High-Definition Link επιτρέπει την απευθείας σύνδεση συμβατής φορητής συσκευής Android με την οθόνη, αντανακλώντας το περιεχόμενο σε μεγαλύτερη επιφάνεια.

Αποτελεί επίσης έναν πολύ καλό τρόπο για να απολαύσετε τα παιχνίδια των smartphones, ενώ κατά τη σύνδεση μπορείτε ταυτόχρονα να φορτίζετε τη φορητή συσκευή. Πολλές οθόνες επιτρέπουν την απεικόνιση περιεχομένου ακόμα και ασύρματα, χάρη στην τεχνολογία Miracast. Το να μοιράζεσαι φωτογραφίες, video ή μουσική δεν ήταν ποτέ ευκολότερο.i2473Pwy_front_liquid_design

Οθόνη AOC I2473PWY με Miracast

Φορητή απόδοση για προβολή εν κινήσει
Ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον απαιτεί ευέλικτη εγκατάσταση οθόνης, κατάλληλη για πολλαπλές δραστηριότητες όπως παρουσιάσεις, προβολή εγγράφων, ανταλλαγή μηνυμάτων, εφαρμογές mail και πολλές άλλες.

Πολλές φορές αυτό απαιτεί επιπλέον επιφάνεια προβολής, κάτι το οποίο είναι δύσκολο όταν βρίσκεται κανείς εν κινήσει. Η λύση βρίσκεται στις οθόνες USB που επιτρέπουν στους επαγγελματίες χρήστες να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον όταν εργάζονται εκτός γραφείου.

Επίσης οι συγκεκριμένες οθόνες διευκολύνουν σε επαγγελματικές περιπτώσεις καθώς ο μπορεί με άνεση να μοιραστεί περιεχόμενο με πελάτες σε μια πρόσθετη οθόνη.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).