AnonGhost: Δωρεές στη Παλαιστίνη από κλεμμένες Ισραηλινές κάρτες

Μια ομάδα hackers, γνωστή ως AnonGhost φέρεται να χρηματοδοτεί Παλαιστινιακά φιλανθρωπικά ιδρύματα με χρήματα που έχει κλέψει από πιστωτικές κάρτες που ανήκουν σε πολίτες του Ισραήλ. Η φίλο-Παλαιστινιακή ομάδα είναι αρκετά γνωστή από το παρελθόν για επιθέσεις που έχει πραγματοποιήσει σε Αμερικάνικες και Βρετανικές ιστοσελίδες. AnonGhost

Τα χρηματοοικονομικά στοιχεία των καρτών που έχουν στα χέρια τους οι hackers, συγκεντρώθηκαν φυσικά από hacking δραστηριότητες σε διαφορετικές ιστοσελίδες. Οι συνεισφορές των AnonGhost είναι μέρος της εκστρατείας των Anonymous #OpIsrael που έχει ξεκινήσει από τις 7 Απριλίου στο διαδίκτυο.

Αν και δεν αποτελούν μέρος της χακτιβιστικής ομάδας των Anonymous, οι ΑnonGhost βοήθησαν αρκετά στις επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ δημοσιεύοντας μεγάλες λίστες με διαπιστευτήρια ηλεκτρονικού υ και λογαριασμούς του Facebook που φέρεται να ανήκουν σε Ισραηλινούς πολίτες.

Εκτός από αυτό, στις 7 Απριλίου, η ομάδα διέρρευσε δημόσια στο διαδίκτυο μια λίστα με πληροφορίες από πιστωτικές κάρτες, για να αποδείξουν τα αποτελέσματα των hacking προσπαθειών τους.

Στο τέλος της λίστας που , οι ΑnonGhost ανακοίνωσαν ότι έχουν περισσότερες πιστωτικές κάρτες, αλλά δεν τις αποκαλύπτουν στο κοινό. Αντί να αποκαλύψουν τις κάρτες, θεώρησαν σωστό να τις χρησιμοποιήσουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς με τη μορφή δωρεών σε υπηρεσίες της Γάζα, ή φίλο-Παλαιστινιακές οργανώσεις.

Σύμφωνα με την The Daily Dot, ο ηγέτης και ιδρυτής της ομάδας Mauritania Attacker, δήλωσε ότι έχουν ήδη καταβάλει σε Παλαιστινιακές φιλανθρωπικές οργανώσεις περίπου 18.000 δολάρια από τις κλεμμένες πιστωτικές κάρτες των Ισραηλινών πολιτών.

Αποδείξεις των δωρεών (2 διαφορετικές δωρεές με 2.000 και 200 δολάρια) δημοσιεύτηκαν στη σελίδα ς κεφαλαίων της οργάνωσης Keeping The Children Of Gaza Alive.

Δείτε τις αποδείξεις στην παρακάτω φωτογραφία.

AnonGhost

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).