Αστυνομικός ανεβάζει selfies από χαμένο iPhone στο Facebook της ιδιοκτήτριας

police-selfieΠως θα σας φαινόταν αν βρίσκατε στη σελίδα σας στο , την φωτογραφία που βλέπετε αριστερά, να δείχνει έναν άγνωστο τύπο με στολή; Εάν δεν χρησιμοποιείτε κωδικό πρόσβασης στο smartphone σας, αυτή η ιστορία μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.

Ένα iPhone χωρίς οποιαδήποτε ασφάλεια παραδόθηκε ενεργοποιημένο στο αστυνομικό τμήμα του Albury στην Αυστραλία πρόσφατα, και οι αστυνομικοί αποφάσισαν να παίξουν λίγο με την ιδιοκτήτρια.

Πώς; Ανέβασαν selfies στη σελίδα της στο Facebook!Facebook lost iphone jail

Ένας αστυνομικός δημοσίευσε μια στο Facebook της ιδιοκτήτριας με τη λεζάντα, «Θα πρέπει πιθανώς να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό πρόσβασης στο τηλέφωνό σας. Όταν είστε έτοιμη να το πάρετε θα είναι στο αστυνομικό τμήμα του Albury.”

Λίγο αργότερα, η δημοσίευση είχε 150 likes και shares, αλλά η πλάκα δεν σταμάτησε εκεί.

Παρακινούμενοι από την ανταπόκριση, οι αστυνομικοί του Albury ανέβασαν περισσότερες selfies με διάφορα λογοπαίγνια. Μία φωτογραφία μάλιστα παρουσίαζε το κινητό σε ένα κελί με το σχόλιο: “Αν ανησυχείτε για το ότι η θα αδειάσει, δεν θα το κάνει. Μέχρι τη στιγμή που θα το πάρετε θα είναι πλήρως “φορτισμένο” (λογοπαίγνιο από το ‘charged' που στα ελληνικά σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει χρεωμένο με κατηγορίες). Είναι πολύ καλό ‘cell' phone (από το κελί).

Οι φίλοι τις ιδιοκτήτριας ενθουσιάστηκαν με τις χιουμορτιστικές δημοσιεύσεις και απαντούσαν: “epic,” έπος, “best policemen ever,” ο καλύτερος αστυνομικός και “legends” θρύλοι.

Ευτυχώς, ένας αξιωματούχος της αστυνομίας του Albury δεν παρεξήγησε με το αστείο και ανέφερε ότι ήταν ένας “νέος τρόπος” να ανακαλύψουν τον ιδιοκτήτη της χαμένης συσκευής.

Για την ιστορία, η ιδιοκτήτρια επισκέφθηκε το σταθμό για να πάρει το τηλέφωνό της έξι ώρες μετά την πρώτη δημοσίευση, όταν είδε τη σελίδα της στο Facebook.

Δημοσιεύτηκε στην Digitaltrends.com

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).