Μαζεύει χρήματα στο Kickstarter για να αγοράσει το Kickstarter!

Η υπηρεσία Kickstarter είναι παγκοσμίως γνωστή σαν ένας τρόπος υποστήριξης δημιουργικών ιδεών. Η υπηρεσία βοηθάει όποιον έχει κάποια έξυπνη ιδέα να αναζητήσει χρηματοδότηση.

Η ιδέα μπορεί να είναι και κάτι το πολύ απλό, όπως για παράδειγμα, κάποιος πέρυσι είχε καταφέρει να μαζέψει 70.000 δολάρια από περισσότερους από 5.000 ανθρώπους που επιθυμούσαν να υποστήριξαν την ιδέα του να φτιάξει και να διανέμει μια σπιτική πατατοσαλάτα.money

Υπάρχουν πολλοί άλλοι που ακολούθησαν τα βήματά του, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα και να κάνουν πραγματικότητα τις ιδέες τους. Όπως προαναφέραμε οι ιδέες μπορεί να είναι μπορεί και όχι.

Άλλο ένα παράδειγμα στο οποίο θα πρέπει να κρίνετε εσείς αν η ιδέα είναι έξυπνη, είναι η περίπτωση ενός ανθρώπου που ξεκίνησε μια εκστρατεία αναζήτησης χρηματοδότησης για να αγοράσει το…. Kickstarter. Το Mashable αναφέρει ότι ο Aaron Schlechter αναζητεί 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει την εταιρεία.

Το αρχικό του σχέδιο του ήταν εντελώς διαφορετικό. Ο άνθρωπος με απλά λόγια αναζητούσε χρηματοδότηση για να βαπτίζει τα σκυλιά των ενδιαφερομένων. Ανέφερε επίσης ότι θα έγραφε και ένα βιβλίο γι ‘αυτό.(!)Kickstarter

Όλα πήγαιναν καλά, και ο ειδικός σκυλό-ονοματοδότης είχε καταφέρει να κερδίσει κάποια χρήματα, ώσπου μια μέρα, έλαβε μια προ από το Kickstarter, που του ανέφερε ότι το “project” του παραβιάσει τους χρήσης της υπηρεσίας.

Αυτός εξοργίστηκε τόσο πολύ με τη σκέψη ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το σχέδιό του, που αποφάσισε να αντεπιτεθεί. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να πάρει πίσω το αίμα του; Να μπορεί να φτιάχνει τους όρους της υπηρεσίας μόνος του. Έτσι αποφάσισε να αγοράσει το Kickstarter.

Αυτή τη στιγμή προσπαθεί να πείσει τον κόσμο να υποστηρίξουν τον σκοπό του, υποσχόμενος ότι αν καταφέρει να συγκεντρώσει τα χρήματα, θα αλλάξει εντελώς τους κανονισμούς, και έτσι οι εκστρατείες για ονομασίες σκύλων θα επιτρέπονται από την .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).