Τι θα συμβεί αν βυθίσετε ένα Apple Watch σε μια πισίνα;

Η Apple ήταν πολύ προσεκτική στη διατύπωση της περιγραφής του . Αναφέρει ότι η νέα συσκευή δεν είναι αδιάβροχη, αλλά ότι μάλλον είναι ανθεκτική στο .water Apple Watch

Παρά τις προειδοποιήσεις της εταιρείας από το FoneFox σκέφτηκαν να κάνουν ένα ντους στο Apple Watch αλλά και το φορέσουν στην πισίνα. Ως εκ θαύματος το ρολόι της Apple συνέχισε να λειτουργεί.

Όπως δείχνει και το βίντεο, αν χρησιμοποιήσετε το ρολόι στο ντους, η οθόνη αφής φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά. Στη πισίνα όμως η οθόνη αφής σταματά να ανταποκρίνεται. Το βίντεο όμως δείχνει ότι το ρολόι της Apple συνεχίζει λειτουργεί κανονικά όταν βγαίνει από την πισίνα.

Έτσι, αν και η Apple επιμένει να αναφέρει ότι η συσκευή δεν είναι αδιάβροχη, φαίνεται ότι το ρολόι της Apple είναι πολύ πιο ανθεκτικό στο νερό από ό, τι νομίζαμε. Τα Android Wear watches σε μεγάλο βαθμό δεν είναι αδιάβροχα, ξεχωρίζοντας το Pebble που μπορεί να φορεθεί στο ντους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όμως αν αποκτήσετε το Apple Watch και πάτε να το πνίξετε σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά το manual της Apple που αναφέρει ρητά να μην το κάνετε.

“Το Apple Watch είναι ανθεκτικό στο νερό, αλλά δεν είναι αδιάβροχο” αναφέρει το εγχειρίδιο της Apple. “Μπορεί, για παράδειγμα, να φορεθεί και να χρησιμοποιηθεί κατά τη μιας άσκησης (η έκθεση στον ιδρώτα είναι ΟΚ), στη βροχή, και ενώ πλένετε τα χέρια σας αλλά δεν συνιστάται να το βυθίζετε σε νερό.”

Η Apple σημειώνει, επίσης, ότι το ρολόι “έχει βαθμολογία αντοχής στο νερό IPX7 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529”, πράγμα που σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν μπορεί να βυθιστεί σε πισίνα σύμφωνα με το DigitalTrends.

Δείτε το βίντεο του FoneFox

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).